Výstava Autoshow Praha 2017 plná novinek je za náma

9. října 2017, 17:49

Výstava Autoshow Praha 2017 se uskutečnila od 5. do 8. října v Průmyslovém paláci holešovického Výstaviště. Ještě více než v předešlých ročnících byl tento jediný český autosalón ve znamení novinek, o čem se můžete přesvědčit také v naší fotoreportáži.

Na výstavě Autoshow Praha 2017 se představily více než čtyři desítky automobilových značek, přičemž byly k vidění stovky osobních i užitkových vozidel. Hlavní dějství včetně premiér a představení novinek se odehrálo v Průmyslovém paláci, jeho Střední hale, Pravém a Levém křídle.

Nyní pojďme k jednotlivým novinkám a premiérám. Z domácí produkce se objevila na scéně zcela poprvé další nová Škoda, konkrétně tolik očekávaný model Karoq. Značka Hyundai přivezla z Nošovic hned několik verzí nového modelu i30 včetně praktické verze kombi. Dalšími novinkami evropské provenience byly například Ford Fiesta, Jaguar XF Sportbrake, Maserati Ghibli a GT, Opel Grandland X, Range Rover Velar, Renault Koleos, Seat Arona, Volkswagen Arteon, či Volvo XC60.

Z bašty automobilového průmyslu Spojených států zamířilo na pražský autosalón hned několik novinek. Předně Cadillac CT6 a XT5 a již legendární Corvette ve verzi Grand Sport. Z Asie se na Autoshow Praha 2017 objevila nová korejská Kia Stinger a Kia Stonic, z Japonska pak rovněž několik modelů. Přepracované sportovní Subaru WRX STI doplnilo Subaru Levorg modelového ročníku 2018. V neposlední řadě byla novinkou i nová Suzuki Swift.

Součástí vnitřní expozice byla prezentace mopedových aut (malých aut a mikro vozidel), která zaujmou zejména mladé začínající řidiče již od 15 roků.

Množství atraktivních expozic zaplnilo i volnou plochu před Průmyslovým palácem. Ke spatření zde byly například bezdotykové automyčky, servisní a garážová technika a také výběr atraktivních užitkových vozů.

Důležitou součástí Autoshow byl také bohatý doprovodný program provázející všechny čtyři výstavní dny.

Jako mediální partner této motoristické akce Vám přinášíme z výstavy obsáhlou fotoreportáž.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!