ProfiAuto Show 2019 – akce nabitá atrakcemi

6. května 2019, 17:39

Poháněné vášní – to je motto letošní výstavy ProfiAuto Show, která se uskuteční 8. – 9. června 2019 v polských Katovicích. Mezi první potvrzené detaily 16. ročníku akce patří: Servisní zóna pro mechaniky a technologické nadšence, prezentace ideálního autoservisu, soutěž o Pohár mechanika a spousta atrakcí pro milovníky adrenalinu.

ProfiAuto Show 2019

ProfiAuto Show bude zdrojem motoristických emocí na nejvyšší úrovni. Součástí veletrhu budou úžasné exhibice a výjimečné premiéry. Četnými atrakcemi a soutěžemi o ceny má oplývat nejen speciální Zábavní zóna, ale i stánky vystavovatelů.

ProfiAuto Show vybavení

– Náš veletrh je věnován hlavně automechanikům, kterým bude určena Servisní zóna. Její základ bude tvořit vzorový autoservis se soutěžními, rallye a tréninkovými zónami, který bude obklopen stánky se speciálním vybavením. Budou zde probíhat především ukázky servisního vybavení, prezentace nabídek vystavovatelů nebo četné soutěže o hodnotné ceny. V letošním roce se zaměřujeme na aktivní přístup, kdy prezentujeme nářadí přímo při  práci. Jistě to bude zajímat jak mechaniky, tak všechny návštěvníky veletrhu – říká Jindřich Krejčí, ředitel sítě ProfiAuto v Česku a na Slovensku.

Na své si na ProfiAuto Show přijdou také motorističtí nadšenci, kteří nejsou s branží profesionálně spojeni. Organizátoři pro ně naplánovali řadu atrakcí, včetně driftování nebo jízdu po motokárové trati o ploše téměř 1500 m2 s profesionálním měřením času Tag Heuer na 9-koňových kárách Caroli Stinger. Účastníci ProfiAuto Show se budou moci cítit jako filmový kaskadér při skoku z výšky 5 metrů. Jednou z hlavních atrakcí bude jedinečná přehlídka automobilových skoků, která se na veletrzích v Polsku představí poprvé. Detaily se již brzy dozvíte.

Hlavní atrakce ProfiAuto Show:

  • AUTOMOBILOVÉ BUNGEE
  • DÍLENSKÁ ZÓNA
  • MOTOKÁRY
  • ZÓNA HVĚZD
  • POHÁR MECHANIKA
  • DRIFT
  • SOUTĚŽE O CENY

… a spousta dalších!

Více na stránkách ProfiAuto Show.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!