Informace k bezpečnostním opatřením na Diagnostic Conu

14. září 2020, 14:57

Vzhledem k blížícímu se termínu Diagnostic Conu a případným obavám z nákazy koronavirem v Praze, vám organizátoři přinášejí ještě několik objektivních informací. Snad to těm doposud nerozhodnutým, zda přijet či nikoliv, rozhodování usnadní.

„I když na pandemii existují odlišné názory, máme jako pořadatelé za sebe v jedné věci jasno. Nebereme ohrožení Vašeho zdraví na lehkou váhu. Přijali jsme proto několik opatření nad rámec těch povinných, abychom riziko případné nákazy snížili na minimum.

Je jasné, že rekord v návštěvnosti letos nepokoříme. Od nájemní smlouvy velkých prostor jsme však neodstoupili, i když jsme mohli, ale zvolili sály, které za normální situace pojmou konferenci až pro 1850 osob, ikdyž počet skutečných návštěvníků, teď v době Covidu, odhadujeme na ca 250.

Konference bude komfortní hned z několika hledisek. Vysoké stropy zbrusu nových konferenčních sálů O2 UNIVERSUM a výkonné větrání zajistí při počtu očekávaných 250 účastníků nadstandardní hygienické podmínky, srovnatelné téměř až s venkovním prostředím. Tzv. ”školní” uspořádání míst se židlemi a stoly a prostor vybavený velkoplošnými plátny a reproduktory dovolí nejen potřebný odstup, aniž by kdokoliv z účastníků přišel o důležité informace, ale i prostor k pořizování vlastních písemných poznámek z chystaného dopoledního “superškolení”.

Dotazy na přednášející budete moci komfortně posílat ze “školních lavic” jak z Vašeho mobilu, tak i z přenosného počítače. Na všechny Vaše osobní věci budete mít dostatek místa! Vaše dotazy budeme promítat přímo na vedlejší plátno, aby na ně přednášející mohl co nejlépe reagovat.

Všude v prostorách budou rozmístěny stojany s dezinfekcí rukou a další najatý personál bude průběžně dezinfikovat nejen všechny stoly na konferenci, ale také další povrchy, se kterými budou účastníci přicházet do styku.

Catering (občerstvení a stravování) bude provádět prověřený, zaškolený a zkušený personál O2 arény zajišťující všechny místní akce, kde panují přísná pravidla s maximálními hygienickými opatřeními, vč. rukavic a roušek. Těšit se však můžete zároveň na velmi chutné pokrmy v průběhu celého dne.

Abyste zbytečně nemuseli riskovat nákazu v městské hromadné dopravě, je zajištěno bezproblémové parkování za příznivou cenu bezprostředně u O2 UNIVERSUM, v parkovacím domě pod sousedním obchodním centrem Galerie Harfa, nebo v parkovacím domě pro účely akcí v O2 aréně. Více na informací naleznete na stránce www.diagcon.cz/kontakt.

Osobní setkání a občerstvení budou probíhat z velké části ve velkém vstupním předsálí, kde vznikne i odpočinková zóna pro osobní schůzky a debaty. Mačkat se tedy rozhodně nebudeme, pokud ve vášnivých debatách nebudeme “chtít” :-).

Akce Diagnostic Con bude letos programově zajímavá! Proto jsme pro osobní účast, kterou preferujeme, udělali úplné maximum a těšíme se na co nejbezpečnější setkání s Vámi!“

Za celý tým FCD.eu a partnery
Libor a Michal Fleischhansovi

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!