Zúčastnili jsme se online RoadShow LKQ CZ

21. dubna 2021, 13:37

Po celý duben, vždy ve čtvrtek a pátek od 15:00 až do 19:00, probíhá online RoadShow společnosti LKQ CZ. Minulý týden jsme se na akci osobně podívali a dnes vám přinášíme několik fotek a postřehů, abyste věděli, co vás zde čeká, pokud se RoadShow chystáte zúčastnit.

Pro svou účast jsme si vybrali akci, která probíhala ve čtvrtek 15.4. a na které jsme se dozvěděli něco o diagnostických a ADAS zařízeních, seznámili se s aktuálním dílenským vybavením a zhlédli přednášku o tom, jak kódovat klíče. Online RoadShow probíhá na platformě Microsoft Teams, jejíž obsluha je velmi jednoduchá a je již pravděpodobně velkému množství z vás známá.

Technical team LKQ CZ

Celým odpolednem velmi profesionálně prováděl pan Tomáš Dohodil, který všemu dával řád. V jednotlivých příspěvcích se střídali další členové technického týmu LKQ, kteří postupně představovali výrobky z prezentované kategorie. Těm nejzajímavějším se věnovali delší dobu, přičemž u vybraných diagnostik nebo zařízení ADAS došlo i na praktickou ukázku použití.

Poslední prezentaci o kódování klíčů měli na starosti technici ze společnosti SPVG (dříve SuperVAG), kteří prakticky osvětlili tuto problematiku.

Vše bylo snímáno z několika kamer, což bylo velmi praktické. Mohli jste věci vidět jednak z kontextu tak i z detailu. Kde bylo třeba, použili pracovníci LKQ připravené materiály v prezentaci. Pokud jste měli nějaký dotaz, mohli jste ho okamžitě poslat pomocí chatu.

Za naši redakci můžeme říct, že se přípravy a celé prezentace RoadShow zhostil tým LKQ velmi poctivě a profesionálně a z toho, co je v dnešní době možné, vytěžil maximum. Pokud ještě váháte, my účast jednoznačně doporučujeme. Není sice možné si věci osahat a na místě si je vyzkoušet, ale i tak to stojí za to. Do konce dubna proběhnou ještě 4 přenosy, detailní program najdete zde.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!