ZF Aftermarket Live: Třídenní digitální akce na veletrhu Automechanika

2. srpna 2021, 14:30

Automechanika Frankfurt, přední světový veletrh pro aftermarket, bude mít poprvé podobu hybridní akce: „Automechanika Digital Plus“ ve dnech 14. až 16. září ve Frankfurtu nad Mohanem a online. ZF Aftermarket přivítá zákazníky na webové platformě „ZF Aftermarket Live“.

Během třídenní online akce získají zákazníci a dílenští partneři ZF Aftermarket přehled o nejnovějších firemních novinkách a oborových zajímavostech. Díky interaktivní webové platformě mohou návštěvníci navazovat nové kontakty nebo se blíže seznámit s nabídkami školení.

„V rámci našeho formátu ‚ZF Aftermarket Live‘ se budeme moci nejen podělit o naši vizi ekologického a udržitelného aftermarketu zítřka, ale také interaktivně diskutovat s našimi partnery o příští generaci mobility. Naši návštěvníci budou mít přístup k podrobným informacím o našich nejnovějších produktech, službách a technologiích, které jsou navrženy tak, aby podpořily transformaci směrem k elektrifikovaným, autonomním a propojeným vozidlům,“ říká Philippe Colpron, vedoucí oddělení ZF Aftermarket.

Prostřednictvím akce „ZF Aftermarket Live“ představí dodavatel automobilového průmyslu nejnovější body své strategie „Next Generation Aftermarket“, která zahrnuje živé diskuse u kulatého stolu, prezentace a interaktivní školení. Hlavní témata budou zaměřena na: Nabídky pro elektrická a autonomní vozidla, jakož i rozšířené portfolio produktů pod aftermarketovými značkami: ZF, Lemförder, Sachs, TRW a Wabco a digitální fleetová řešení, jako je Transics. Zvláštní pozornost se po akvizici firmy Wabco bude věnovat výrazně rozšířené nabídce pro trh užitkových vozidel.

ZF Aftermarket Live na veletrhu Automechanika

Program ZF Aftermarket Live

Dr. Holger Hättich, vedoucí oddělení pro zákazníky a strategii společnosti ZF Aftermarket, komentuje koncept programu ZF Aftermarket Live: „Naše digitální přítomnost představuje mnohem více než jen virtuální veletržní stánek. V rámci ZF Aftermarket Live spouštíme nový kanál pro digitální přenos znalostí a vytváření sítí v rámci globálního trhu s náhradními díly pro automobilový průmysl.“

První den veletrhu (úterý 14. září 2021) se zaměří na nejnovější produkty a služby pro trh osobních automobilů. Živé diskuse a hlavní prezentace se budou věnovat tématům, jako je e-mobilita, autonomní řízení a jak by se trh s náhradními díly mohl stát udržitelnějším. Příkladem mohou být produkty ZF Aftermarket, jako jsou brzdové destičky TRW, které jsou vyráběny na základě uhlíkově neutrálního procesu, a repasované náhradní díly. Pozornost bude v tento den věnována také plně autonomním vozidlům pro přepravu osob, což je příspěvek společnosti ZF k ekologické a efektivní městské osobní dopravě.

Ve středu 15. září se ZF Aftermarket Live zaměří na trh užitkových vozidel. Řečníci poskytnou informace o megatrendech týkajících se segmentů nákladních vozidel, autobusů a přívěsů. Provozovatelé a manažeři vozových parků se seznámí s nejnovějšími monitorovacími, síťovými a telematickými řešeními společnosti ZF, která umožňují lepší kontrolu vozového parku, dálkovou diagnostiku a prediktivní údržbu.

Pod heslem „Best of Automechanika“ se ZF Aftermarket Live bude třetí den veletrhu (čtvrtek 16. září) speciálně věnovat automobilovým servisům. Mohou se zúčastnit online školení na témata základy vysokonapěťové techniky, modernizace asistenčního systému couvání Tailguard pro užitková vozidla a elektrický posilovač řízení pro osobní automobily, za jejichž absolvování obdrží účastníci certifikát. Bonusový program ZF [pro]Points navíc nabízí soutěže a hry, v nichž mohou účastníci vyhrát poukazy pro koncepty ZF workshop a další ceny, například elektrokolo Sachs.

Následující odkaz umožňuje zájemcům přístup k rozsáhlému programu ZF Aftermarket Live a registraci na živá online školení: https://zfaftermarketlive.com/en.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!