MEWA bere povinnosti svých zákazníků na sebe v souladu s ochranou životního prostředí

24. dubna 2019, 13:43

Každý den jsou podnikatelé postaveni před úkol optimalizace provozních nákladů. V provozu, ve kterém se musí stroje a zařízení pravidelně čistit – v automobilovém průmyslu, v kovozpracujícím průmyslu nebo v tiskařském průmyslu – může přesunutí povinností na jiné odborné firmy přinést značné finanční a logistické výhody.

MewaŠpinavé vzít, vyprané a čisté znovu dodat: princip „opakovaného použití“ je praktický i ekologicky smysluplný. Inteligentní systém opakovaného použití MEWA ušetří zákazníkovi práci s organizováním zakázek, skladováním a logistikou, jakož i s dodržováním předpisů, zaměřených na ochranu životního prostředí a likvidace odpadů, a tím pádem mu ušetří i náklady, které jsou s tím spojené.

Čistící utěrky, které jsou často nasáklé oleji, mazivy nebo rozpouštědly, se ve společnosti MEWA důkladně vyperou a následně se mohou používat znovu. Zbytky, které obsahují, se likvidují tak, aby nepoškozovaly životní prostředí.

Systém opakovaného použití, certifikován podle normy EN ISO 9001 a 14001, se dá bez problémů zaintegrovat do provozních procesů a optimalizuje procesy řízení kvality a ochrany životního prostředí.

Společnost poskytuje také vhodný bezpečný kontejner (SaCon) pro uskladnění a transport čistících utěrek. V takovém kontejneru mohou čistící utěrky až do jejich převzetí uskladňovat v dílně bezpečně, v souladu s předpisy a bez velkých nároků na prostor.

„Je samozřejmé, že i při transportu a čištění čistících utěrek pro opakované použití musí být dodržovány bezpečnostní předpisy a také předpisy na ochranu životního prostředí. Odpovědnost za to však přebíráme my jako poskytovatel služeb „, říká Elena Holanová jednatelka MEWA Textil-Service SR s.r.o.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!