Byli jste již na jarní RoadShow LKQ? My ano…

13. dubna 2022, 11:46

Od 23.3. probíhá po celé České republice jarní RoadShow garážového vybavení skupiny LKQ CZ (Auto Kelly + ELIT). My jsme se byli podívat do Frýdku-Místku, abychom zjistili, co tato akce nabízí. Možná váháte, jestli RoadShow navštívit. Myslíme si, že to stojí za to. Ještě máte šanci.

RoadShow ve Frýdku-Místku probíhala na parkovišti přímo u pobočky LKQ. To byl menší problém, protože již nebylo příliš místa k parkování. Venku byl umístěný stánek s jednotkami pro servis klimatizace a také ukázka zboží značky Milwaukee.

To hlavní se však odehrává ve stanu, který je rok od roku větší. U vstupu si vás zapíší příjemné hostesky a už můžete dovnitř. Expozice je přehledně rozdělena do několika sekcí zaměřených na jednotlivá odvětví autoopravárenství. Najdete zde ruční nářadí, dílenské vozíky, diagnostická zařízení, pneuservisní vybavení, zvedáky, svářečky, geometrie, vybavení lakoven, zařízení ADAS a mnoho dalšího. Zkrátka celý průřez nabídky garážového vybavení skupiny LKQ CZ. U každého sortimentu najdete vyškoleného pracovníka, který vám ochotně řekne bližší informace a sortimentu, který vás zajímá. Protože jde o akci, kdy se vzájemně potkávají zákazníci a zástupci firmy LKQ, nechybí ani místo, kde se můžete občerstvit a podebatovat, co je nového.

Pokud jste RoadShow ještě nenavštívili, určitě se zajděte podívat. Jestliže bydlíte v jižních nebo západních Čechách, máte možnost. Program akce najdete ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!