Firma Auto Fit je novým distributorem systému pro opravy karoserií CARBON CBR

2. června 2022, 9:48

Systém německého výrobce CARBON CBR obsahuje komplexní sadu nářadí pro karosáře, která umožňuje vyrovnání různých nerovností na karoserii vozu způsobené kroupami, neopatrným parkováním, srážkou se zvěří apod.

systému pro opravy karoserií CARBON MIRACLE

Systém je vyroben z čistého KARBONU a komponentů CFRP (plast vyztužený uhlíkovými vlákny). Velmi lehké, a přitom pevné nářadí s dobrou ergonomií umožňuje karosářům provádět mnohem více kvalitnějších oprav v kratším čase. Systém byl navržen a vyvinut německou společností CARBON GmbH, předními odborníky na opravy karoserií. Je výsledkem více než 20 let zkušeností s opravami jednotlivých částí karoserií a neustálou výměnou zkušeností s autosalony, karosárnami, lakovnami a výrobci automobilů.

systému pro opravy karoserií CARBON MIRACLE zadní část

Extrémně nízká hmotnost vytahovacích komponentů CBR výrazně snižuje námahu potřebnou pro každodenní rovnací práce. S nářadím Strong- nebo Line-Tool může karosář snadno pracovat samostatně bez nutné asistence kohokoliv jiného. V porovnání s jinými systémy je použití vytahovacích nástrojů – zejména při práci nad hlavou – výrazně jednodušší, a hlavně neunavuje tak, jaké běžné železné nástroje. Nově vyvinuté vytahovací komponenty a rozsáhlé příslušenství poskytují karosářům podstatně větší flexibilitu při opravách, ať už se jedná o osobní automobily, SUV nebo užitková vozidla. Díky nízké hmotnosti samotného nářadí lze bez problémů provádět práce až do šířky 1,6 metru. Flexibilní patky se dokonale přizpůsobí tvaru prahu.

Více informace naleznete na stránkách výrobce CARBON Gmbh nebo kontaktujte firmu Auto Fit.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!