AUTO CHECK CENTER oslovuje správce vozových parků

1. prosince 2016, 15:33

Další fleetová setkání v rámci seriálu Tour de Fleet 2016 se konala 8. září v Dolních Břežanech a 6. října v Golf & Spa Resortu Kunětická hora. Na tyto odborně – obchodní akce, pořádané časopisem FLEET, dorazilo téměř 300 hostů z řad provozovatelů firemních vozidel. Také síť autoservisů AUTO CHECK CENTER (ACC) zde prezentovala svou nabídku služeb pro firemní klientelu z oblasti oprav vozidel.

Dopolední přednášková část těchto akcí bývá vždy zaměřena na nejrůznější témata ohledně fleetového managementu (problematiky správy firemních vozových parků). Na venkovních prezentacích pak během celého dne vystavují zástupci většiny automobilek své nejnovější modely, se kterými je samozřejmě možné uskutečnit i předváděcí jízdy.

Podíl firemních vozidel, která nejsou provozována formou operativního leasingu, je cca 80%. A právě na tuto skupinu firemních zákazníků se zaměřuje ACC s programem VIP Benefit. (převážně se jedná o menší a středně velké firmy s 5 až 50 vozy do 8 let stáří). Využití servisních služeb v síti ACC pomáhá firmám snižovat náklady na opravy a údržby jejich vozidel a to při zajištění stejné kvality jako v autorizovaných servisech. Navíc díky online elektronické servisní knížce ACC mají firmy detailní přehled o nákladech a provedené údržbě všech svých vozidel. Nové servisní zakázky díky kontaktům získaným během Tour de Fleet potvrzují zájem ze strany provozovatelů vozidel o spolupráci s ACC a vypovídají o vykročení správným směrem.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!