EURO KONCEPT nově v Čechách

5. ledna 2018, 8:13

Společnost J+M autodíly, jakožto člen skupiny GROUP AUTO je od 1.1.2018 oficiálním koordinátorem celosvětového servisního konceptu EURO GARAGE.

EURO KONCEPT v Čechách

EURO GARAGE INTERNATIONAL je servisní koncept působící na čtyřech kontinentech, ve 23 státech a aktuálně zastřešuje více než 5.600 nezávislých autoservisů.

Na provozu, rozvoji a existenci tohoto konceptu se podílejí všichni členové GROUP AUTO INTERNATIONAL, a proto se jedná o rychle rostoucí síť, která díky poznatkům z různých států a částí světa nabízí pestrou paletu služeb.

Mapa působení servisního konceptu ve světě
Mapa působení servisního konceptu ve světě

Zdroj: http://www.groupautointernational.com/networks/index/class:d-block#eurogarage

Na českém trhu bude EURO GARAGE vystupovat pod názvem EURO KONCEPT a bude rozdělena do tří částí tak, aby vyhovovala požadavkům trhu a samotných zákazníků.

Rozdělení servisní sítě EURO KONCEPT

Rozdělení servisní sítě EURO KONCEPT:

EURO SERVIS – pro velké autoservisy o větším počtu stání. EURO SERVIS klade vyšší nároky na vybavenost autoservisu a současně nabízí služby „šité na míru“ velkým zákazníkům.

EURO GARAGE – pro malé a střední autoservisy. EURO GARAGE má za cíl zvyšovat vybavenost malých a středních autoservisů a rozšiřovat nabídku jimi nabízených služeb.

EURO SHOP – koncept pro prodejny autodílů a drobné distributory. EURO SHOP nabízí širokou škálu softwarového zázemí pro členy, stejně tak jako výhodné roční bonusy.

EURO KONCEPT nabízí nejen širokou škálu školení, ale také zprostředkování služeb, a to od dotací pro autoservisy po bezpečnost práce, nebo právní poradenství. Stejně tak bude koncept nabízet FLEET program jak pro autoservisy, tak malé, střední i velké společnosti.

Start servisního konceptu okomentoval jednatel společnosti J+M autodíly Marek Bochníček:

„Být členem takto významného a velkého konceptu je pro nás velikou výzvou. Zatím uvolňujeme informace o tom, co bude koncept nabízet velmi opatrně a s rozvahou, jelikož možností, jak tento koncept uchopit je mnoho. Základem je podle nás nejen „ocedulování“ servisu, ale další práce s ním. Již máme ve firmě team pracovníků, kteří mají tento projekt na starosti. Aktuálně pracujeme na help lince, specialistovi garážové techniky a široké nabídce školení a softwarového zázemí pro členy konceptu.

Jako cíl jsme si stanovili minimálně 50 členů v české republice a již nyní máme více jak 30 zájemců se kterými jednáme o podmínkách vstupu, a hlavně se jich samotných ptáme, co od projektu očekávají. Jelikož jsme jediným koordinátorem tohoto projektu, tak můžeme vše přizpůsobit tak nějak „na míru“. Aktuálně nabízíme členům konceptu zvýhodněné ceny na vybrané položky, bonusové smlouvy, skladový a fakturační software, technická školení a sadu marketingových předmětů s logem zákazníka. V našem plánu do budoucna je také telematická aplikace, ale tuto novinku řádně oznámíme až budou hotové překlady a další potřebné náležitosti.“

Servisní koncept je významně podporován z řad výrobců, kteří jsou hlavními dodavateli pro samotné GROUP AUTO INTERNATIONAL.

Partnery tohoto servisního konceptu jsou významní výrobci náhradních dílů:

Zdroj: http://www.eurogarage-international.com/suppliers

V České republice je již několik let sesterský projekt: TOP TRUCK servisní koncept pro nákladní vozy, který má své kořeny taktéž ve skupině GROUP AUTO INTERNATIONAL. Jeho koordinátorem je společnost E.M.T. Tento koncept působí jak v České, tak Slovenské republice a zaštiťuje nezávislé opravce nákladních vozů.

TOP TRUCK servisní koncept pro nákladní vozy

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!