AutoSAP vydal Zpravodaj Český autoprůmysl 2/2017

29. května 2017, 10:52

Sdružení automobilového průmyslu vydalo další zpravodaj.  Druhé vydání nového magazínu automobilového sdružení AutoSAP se věnuje z větší části výsledkům Kolokvia o budoucnosti automobilového průmyslu v ČR, které proběhlo v únoru. Jednalo se o strategické setkání zástupců autoprůmyslu s premiérem a a vybranými členy vlády. 

Strategické setkání zástupců vlády a automobilového průmyslu  Nový Zpravodaj Sdružení automobilového průmyslu  ke stažení ve formátu PDF nebo na stránkách www.autosap.cz 

Související články

Letos vyrobeno již půl milionu motorových vozidel
Letos vyrobeno již půl milionu motorových vozidel

Sdružení AutoSAP zveřejnil výsledky výroby vozidel za leden – duben 2017 v České Republice. 

Autoprůmysl a vláda ČR zahájil strategickou spolupráci
Autoprůmysl a vláda ČR zahájil strategickou spolupráci

Sdružení automobilového průmyslu (AutoSAP) představilo na odborném kolokviu v Mladé Boleslavi aktuální trendy v automobilovém průmyslu a jejich význam pro Českou republiku. AutoSAP, sdružující 144 firem a institucí automobilového průmyslu, přivítal tuto diskuzi a vnímá ji jako zahájení strategické spolupráce vlády ČR s automobilovým průmyslem a dalšími partnery s cílem přispět k budoucí konkurenceschopnosti české ekonomiky.

Kolokvium o budoucnosti automobilového průmyslu v České republice
Kolokvium o budoucnosti automobilového průmyslu v České republice

Sdružení automobilového průmyslu – AutoSAP připravilo jednání profesních odborníků se členy vlády ČR o budoucnosti tuzemského automobilového průmyslu. Hlavními tématy bude příprava Česka na nástup takových výzev, jakými jsou e-mobilita, digitalizace, konektivita či autonomní řízení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!