Díky historicky vysoké kvalitě vozů z AAA AUTO poskytne AIM dvouleté pojištění

10. října 2012, 0:00

Zánovní a referenční vozy prodávané v rámci AAA AUTO pod značkou Mototechna jsou nyní místo původních dvanácti měsíců pojištěny proti mechanickým a elektrickým závadám na celé dva roky.

Pojištění AIM Carlife poskytuje společnost AIM Insurance, která proti závadám pojišťuje i ostatní vozy AAA AUTO. Tento typ pojištění nabízí AAA AUTO již osmým rokem, přičemž společnost AIM Insurance ho zajišťuje od roku 2011. „Když jsme prověřovali systémy řízení společnosti AAA AUTO, velice na nás zapůsobila kritéria pro výkup vozů, pravidla pro kontrolu kvality a úroveň předprodejní přípravy aut. Díky tomu motoristé v České i Slovenské republice získávají vysoce kvalitní a spolehlivé automobily, což nám dává jako pojišťovateli dostatečnou jistotu, že můžeme nabídnout pojištění s delším pokrytím,“ řekl Malcolm Douglass, výkonný ředitel společnosti AIM Insurance Czech Republic. „Díky své čtyřicetileté zkušenosti v automobilovém businessu si dovoluji tvrdit, že průměrná kvalita vozů v AAA AUTO je lepší, než u srovnatelných prodejců v západní Evropě. Proto když nás vedení AAA AUTO požádalo, abychom podpořili auta z Mototechny a prodej některých dalších nejlepších vozů z AAA AUTO prodloužením pojištění na dva roky, mohli jsme s klidným svědomím souhlasit,“ dodal Douglass.

Pojištění AIM Carlife kryje závady motoru, spojky, hnací hřídele, diferenciálu a hnací soustavy (včetně jednotky pohonu předních kol), chladicího systému, palivového systému, skříně a elektrických součástí. „Jsme jediným prodejcem na trhu, který našim zákazníkům poskytuje pojištění mechanických a elektrických závad, abychom je ochránili proti rizikům spojeným s nákupem ojetého vozu. Zatímco ojeté vozy nejsou chráněny žádnými zárukami, naše vozy mají garanci nejméně na dvanáct měsíců. Jsme velmi rádi, že pro vozy z Mototechny nyní můžeme s pomocí AIM Insurance poskytovat garanci až na 24 měsíců,“ řekla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová. Avšak i přes největší úsilí, které je věnováno kontrolám vozů a jejich přípravě na prodej, se mohou závady objevit. „Pojištění mechanických a elektrických vad je koncipováno tak, aby naše zákazníky ochránilo před neočekávanými a nákladnými účty za opravy,“ dodala Topolová.

AIM CZECH REPUBLIC s.r.o. je součástí skupiny MAI INSURANCE GROUP Ltd, která se zabývá zprostředkováním komerčního pojištění ve střední a východní Evropě od roku 1990. Během svého dvaadvacetiletého působení vytvořila MAI Insurance Group největší síť nezávislých poskytovatelů pojištění ve střední Evropě a v současnosti má kanceláře a spolupracovníky v osmnácti zemích. V roce 2011 MAI Insurance Group v regionu spravovala více než 160 milionů eur pojistného.

Zdroj: Tisková zpráva AAA Auto

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!