AAA AUTO jako první ve střední a východní Evropě poskytuje unikátní službu Live Video

7. listopadu 2012, 0:00

AAA AUTO zahájilo provoz nové služby Live Video Tour (LVT), která umožní vzdálenou prohlídku vozidla. První zemí, kde je služba nabízena, je Ruská federace.

Zákazníci, kteří si vyberou vůz na webových stránkách AAA AUTO v Ruské federaci, a nebudou mít čas cestovat do Moskvy na prohlídku auta, nyní mohou využít jiného způsobu, jak se o skutečném stavu vozidla přesvědčit. Prostřednictvím LVT se mohou v reálném čase podívat na všechny dostupné části vozu a dokonce si poslechnout i zvuk jeho motoru, a to vše z pohodlí jejich obývacího pokoje. Prodejce zároveň během prohlídky zodpoví veškeré dotazy. Spojení s prodejcem je zajištěno prostřednictvím telefonu a webového prohlížeče v počítači připojeném k internetu. Projekt je testem pro pozdější zavedení služby v rámci české a slovenské Mototechny.

„Jako první zavádíme tuto službu na ruském trhu. Věříme, že pokud bude toto řešení dobře fungovat na velké vzdálenosti v největší zemi na světě, bude to dostatečný test pro Českou a Slovenskou republiku,“ zdůraznila Karolína Topolová, generální ředitelka AAA AUTO. AAA AUTO věří, že LVT v rámci Ruské federace pomůže zvýšit prodeje aut do teritorií mimo Moskvu a moskevský region. „Během testovací fáze, která probíhala v posledních několika týdnech, jsme již prodali několik vozů. Zákazníci byli přitom velmi spokojeni s uživatelským komfortem, který tato služba poskytuje,“ dodala Topolová.

Jak mohou zákazníci službu využít? Na webové stránce www.aaaauto.ru si nejprve vyberou vůz, který by si rádi podrobněji prohlédli, a to pohodlně ze svého zaměstnání nebo z domova, a kliknou na ikonu LVT. „Prostřednictvím webového formuláře si následně na konkrétní datum a čas domluví on-line schůzku, která je přibližně během dvaceti minut potvrzena. V domluvenou hodinu pak prodejce zavolá zákazníkovi přímo od vybraného vozu a zákazník si na webu už jen otevře příslušné okno s live video prezentací,“ vysvětlila Topolová. K uskutečnění LVT zákazníci potřebují počítač připojený k internetu rychlostí nejméně 512 kbps a telefon, na kterém budou k dispozici. „Pokud je zákazník s video prohlídkou vozu spokojen, může ho zakoupit buď přímo on-line, případně v rámci programu Fly&Buy, kdy mu zaplatíme letenku do Moskvy a ubytování. On-line nabízíme i případné financování vozu,“ uvedla Topolová.

V České a Slovenské republice společnost plánuje využít LVT pro nově spuštěnou značku Mototechna. „Jelikož zatím nemáme pobočku Mototechny ve všech městech, kde AAA AUTO působí, chceme našim zákazníkům z celé republiky nabídnout, aby si mohli automobily, které budou vystavené například v Praze, Kladně, Brně a Ostravě, tedy místech současných a budoucích poboček Mototechny, blíže prohlédnout. Stejně tak budeme postupovat na Slovensku, kde začneme pobočky Mototechny otvírat v prvním čtvrtletí roku 2013. Službu LVT plánujeme v České republice spustit rovněž počátkem příštího roku,“ řekla Topolová.

Zdroj: Tisková zpráva AAA Auto

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!