AAA AUTO v rámci povodňové pomoci zapůjčilo Českému červenému kříži automobil pro rozvoz humanitární pomoci

17. června 2013, 7:57

Společnost AAA AUTO stejně jako po povodních v roce 2002 opět podpořila činnost Českého červeného kříže zapůjčením automobilu.

„Rozhodli jsme se podpořit činnost Českého červeného kříže zapůjčením dodávkového automobilu pro rozvoz humanitární pomoci. V rámci naší hlavní podnikatelské činnosti, kterou je výkup a prodej ojetých vozů, je zapůjčení dodávky nejlogičtějším způsobem, jak můžeme přispět,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová.

Český červený kříž využije automobil Ford Transit 300 L pro rozvoz humanitární pomoci (desinfekčních prostředků a úklidového materiálu) do postižených oblastí, zejména Prahy a Středních Čech. V případě potřeby však může být použit i v jiných oblastech postižených povodněmi.

„Značná část naší činnosti spočívá ve fyzické distribuci humanitární pomoci. Na AAA AUTO jsme se obrátili na základě dřívější úspěšné spolupráce a společnost nám promptně vyhověla,“ uvedla Jaroslava Marková z Českého červeného kříže.

Samotná společnost AAA AUTO byla povodněmi výrazněji zasažena pouze v Ústí nad Labem, kde musela být pobočka v Pražské ulici  vystěhována a uzavřena. „Všechny automobily jsme před povodní s velkým předstihem přemístili na bezpečné místo, takže jsme dnes již mohli pobočku po opětovném vystavení aut znovu zprovoznit,“ zdůraznila Topolová.
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!