AAA AUTO se umístilo v žebříčku CZECH TOP 100 a obdrželo cenu za podporu dětského sportu

21. června 2013, 13:10

Společnost AAA AUTO se se umístila mezi sto českými společnostmi s největším obratem. V žebříčku CZECH TOP 100 za rok 2012 obsadila s tržbami 8,5 miliardy korun 67. místo. Na galavečeru CZECH TOP 100 generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová rovněž převzala cenu za podporu dětského sportu.

„Jsem ráda, že naše loňské výsledky potvrdily naší pozici mezi sto největšími českými firmami a udělám vše pro to, abychom v dalším ročníku umístění ještě vylepšili,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová.

V rámci galavečera CZECH TOP 100, který se na pražském Žofíně konal mimo jiné za přítomnosti prezidenta České Republiky Miloše Zemana, Karolína Topolová převzala z rukou předsedy sdružení Czech TOP 100 Jana Struže a předsedy Evropské asociace firemního sportu p. Didiera Bessereyho cenu za podporu dětského sportu. AAA AUTO totiž již delší dobu podporuje dětské a juniorské fotbalové týmy v řadě regionů České republiky.

„Naše společnost má své pobočky v každém kraji České republiky, někdy i ve více městech, celkem na dvaceti místech. Proto jsme se rozhodli i pro regionální formu CSR (Company Social Responsibility) a podporujeme dětské a juniorské fotbalové kluby, někde i celé soutěže. V Praze je to například klub FK Admira, který sídlí poblíž naší pobočky v Dolních Chabrech, nebo FC Odra v Ostravě či SK Nemošice v Pardubicích. Na Pardubicku, kde máme velmi úspěšnou pobočku AAA AUTO i naší prémiové značky Mototechna jsme šli nejdále a podporujeme zde i soutěž Okresního přeboru přípravek a to v několika kategoriích. Celkem je to po celé zemi zhruba dvacet týmů a chystáme se podpořit ještě další. Ocenění, které jsme nyní obdrželi, je pro nás povzbuzením pro další podobné aktivity v rámci společenské odpovědnosti do budoucna,“ dodala Topolová.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!