AAA AUTO předalo výherci soutěže Škodu Yeti, již od víkendu bude možné vyhrát luxusní Audi Q7

9. srpna 2013, 11:18

Generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová předala výherci soutěže automobil Škoda Yeti. Do nové soutěže věnují áčka Audi Q7, první účastníci se budou moci do klání o toto luxusní SUV zapojit již v rámci víkendu plného odměn na pražské pobočce ve dnech 9. – 11. srpna.

„Každý zákazník, který si u nás během 9. – 11. srpna koupí auto, si navíc odnese odměnu. Po celý víkend budeme k autům dávat chytré telefony, poukazy na dovolenou, poukazy na služby motoristům, ale hlavně jeden ze zákazníků dostane na svůj vůz slevu 50%,“ zdůraznila generální ředitelka AAA AUTO Karolína Topolová. „Navíc každý, kdo si bude chtít koupit vůz na splátky, dostane slevu, která se může vyšplhat až na 30% ceny vozu,“ dodala.

V rámci příprav na víkend plný odměn Karolína Topolová dnes předala výherci celorepublikové soutěže o automobil Davidu Dobešovi z Kralup nad Vltavou vůz Škoda Yeti. „Jsem naprosto nadšený, auto si určitě nechám. Je to prostorný rodinný vůz, přesně takový, jaký potřebuji. S manželkou máme malé batole, takže už se těším, až rodinu v novém voze svezu,“ uvedl výherce.

AAA AUTO zároveň vyhlásilo soutěž o luxusní SUV vůz Audi Q7, které se mezi prvními budou moci zúčastnit právě návštěvníci víkendu plného odměn.

Pražská pobočka v Dolních Chabrech v ulici Dopraváků je největším autocentrem AAA AUTO a zároveň centrálou celé společnosti i nové značky Mototechna. Přímo na prodejní ploše nabízí 2.500 automobilů, přičemž celková nabídka AAA AUTO se blíží již sedmi tisícům. „Pokud si zákazník vybere vůz z jiné pobočky, rádi mu ho přivezeme, aby si ho mohl osobně vyzkoušet. Dá se tedy říci, že na jakékoliv z našich dvaceti poboček v České republice je neustále k dispozici všech 7.000 vozů,“ zdůraznila Topolová.

Ke všem vozům AAA AUTO poskytuje řadu služeb, které nejsou na trhu ojetých aut zcela obvyklé. Patří mezi ně garance technického stavu na dva roky, prověření skutečného stavu najetých kilometrů, poskytnutí stoprocentní garance vrácení peněz v případě jakéhokoliv legálního problému s vozem a výběr úvěrových nabídek pro financování nákupu vozu na splátky od pěti partnerů.

Tak jako na všech pobočkách AAA AUTO, je i pražská prodejní plocha osvětlena výkonnými reflektory o celkovém výkonu 100.000 wattů. To znamená, že můžete přijít kdykoliv v otvíracích hodinách a vždy si budete moci vybraný vůz detailně prohlédnout na plném světle. Pobočka proto může mít otevřeno ještě několik hodin po setmění. Denně tak můžete pražská áčka navštívit od 8:00 do 22:00.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!