Školicí program mezinárodního tréninkového centra AAA AUTO na Kladně absolvovali první účastníci

26. května 2014, 11:04

Účastníky tréninkového programu nově otevřeného školicího centra AAA AUTO Group na Kladně byli zástupci dvou velkých dealerských skupin, a to společnosti Rolf z Ruské federace a společnosti Delta z Finska. Obě firmy patří mezi dlouholeté partnery AAA AUTO.

„Školení zahraničních partnerů je formou naší podpory exportu vozů do zahraničí. Seznamujeme naše exportní partnery s fungováním našich výkupních a prodejních procesů a s naším specializovaným software pro oceňování vozů a analýzu trhu, což jim na jejich domácích trzích pomůže zvýšit objemy prodaných vozů. Pro nás to pak samozřejmě znamená zvýšení odběru námi vykupovaných aut v České republice i jinde v Evropě,“ uvedla generální ředitelka AAA AUTO KarolínaTopolová.

Celý program byl zahájen exkurzí účastníků v centrále AAA AUTO v Praze. „Zde se přímo v provozu seznámili s prací výkupních techniků, prodejců, vedením skladového hospodářství a vůbec s celkovým chodem společnosti,“ řekla Topolová.

V mezinárodním tréninkovém centru AAA Group na Kladně se školili v prodejních a výkupních procesech a jak jsou tyto procesy řízeny z pohledu managementu. Seznámili se také s IT systémy, které tyto procesy podporují, a to zejména se systémem Carda, určeným k oceňování a výkupu vozů.

Na závěr programu obdrželi účastníci certifikát o jeho absolvování.

Školení bylo velmi přínosné a dobře zorganizované. Bylo zajímavé se dozvědět, jak funguje společnost s podobným zaměřením, která je zároveň na mnohem vyšší úrovni,“ vyjádřil své nadšení Ismo Lundell, šéf finské delegace. „Cardat je skvělý systém a je vidět, že AAA AUTO pracuje jako vysoce profesionální firma. Nic lepšího jsem zatím neviděl,“ doplnil jej Roman Titov z Ruska.

Nové tréninkové centrum AAA AUTO Group na Kladně je největším tréninkovým centrem v Evropě, které poskytuje komplexní vzdělávací a rozvojové programy profesionálům v segmentu ojetých vozů. Nachází se v sousedství rozlehlé kladenské pobočky AAA AUTO a blízko centrály AAA AUTO Group v Praze. Centrum bude disponovat řadou vzdělávacích zařízení včetně nejmodernější prezentační techniky a audio vizuálního vybavení, umožňujícími detailní interaktivní prezentace a kromě školicích místností jsou v plánu i rozsáhlé ubytovací kapacity a fitness centrum.

Centrum pod názvem „Prodejní akademie AAA AUTO“ funguje pro pracovníky a manažery skupiny, stejně jako pro vybrané zahraniční partnery a jejich zaměstnance. Absolventi specializovaných tréninkových programů budou plně kvalifikovanými odborníky v oblastech, jako je prodej, výkup, finanční produkty, řízení zásob (stock management) a softwarové systémy pro výkup a prodej vozů. Školicí centrum v moderní čtyřpatrové budově disponuje plochou 1500 m2 a stává se klíčovou součástí probíhajícího rozvoje dovedností rostoucí globální sítě skupiny.

Související články

AAA AUTO uvedlo do plného provozu svou první znovuotevřenou pobočku v Maďarsku
AAA AUTO uvedlo do plného provozu svou první znovuotevřenou pobočku v Maďarsku

AAA AUTO Group dnes uvedlo do plného provozu svou staronovou pobočku v maďarském Fótu, která bude sloužit obyvatelům Budapešti a přilehlého regionu. Autocentrum AAA AUTO má celkovou plochu 25.000 m2 a o zákazníky se tu stará 40 zaměstnanců. Společnost se chystá otevřít v blízké době v Maďarsku i další pobočky, první na řadě by měly […]

AAA AUTO vítá novou iniciativu ministerstev při zavedení trestnosti přetáčení tachometrů
AAA AUTO vítá novou iniciativu ministerstev při zavedení trestnosti přetáčení tachometrů

Společnost AAA AUTO vítá nejnovější iniciativu ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka v boji proti přetáčení tachometrů. Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek dnes oznámil, že ve spolupráci s ministerstvy dopravy a spravedlnosti připraví návrh zákona, který by postihoval podvodné stáčení tachometrů nebo nabízení takové služby jako přečin nebo trestný čin. “Již roky se snažíme […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!