OSRAM Night Racer Plus : Vysoký světelný výkon pro jednostopá vozidla

16. března 2011, 0:00

Maximální odolnost proti vibracím v kombinaci s vysokou intenzitou světla: nová žárovka OSRAM Night Racer Plus pro motocykly odolává i těm nejdrsnějším podmínkám.

Zvláštní technologie zaručující odolnost vůči otřesům ve spojení se speciálním žhavicím vláknem a novou směsí inertního plynu dávají žárovce schopnost obstát i v náročných podmínkách. Až o 90 % větší objem světla a o 35 metrů delší světelný kužel zvyšují bezpečí motocyklistů na vozovce.

Řidiči motocyklů jsou na optimálním osvětlení závislí ještě více než řidiči automobilů. Čím dříve motocyklista spatří jiné účastníky provozu, zvěř, výtluky nebo jiná nebezpečí na silnici, tím rychleji může reagovat. Zároveň jsou sami motocyklisté viděni dříve ostatními, a to hlavně během dne. Tato delší doba na příslušnou reakci může mnohdy zachránit život.

Více světla pro vyšší bezpečnost
Vedle robustní konstrukce žárovka Night Racer Plus nabízí ve srovnání s běžnými žárovkami o 90 % více světla na vozovce, jehož kužel dosahuje až o 35 metrů dále a zaručuje nejlepší možné osvětlení silnice. Až o 10% bělejší světlo také snižuje námahu pro oči a zvyšuje pohodlí jízdy. Navíc barva světla zlepšuje viditelnost kontrastů, čímž například dochází k lepšímu vnímání skvrn na vozovce. Žárovka se dodává v obalu ve tvaru miniaturní helmy, která již získala cenu za design 2009 v soutěži Red Dot Design Award, a je nominovaná do ročníku 2011 German Design Award. Žárovka Night Racer Plus se dodává ve verzi H4 a H7.

Více na osram.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!