Žárovky OSRAM HS1 Silverstar nově i pro skútry

14. dubna 2011, 0:00

Přichází další sezóna pro jednostopá vozidla a i majitelé skútrů v ní mohou nově využívat výkonné halogenové žárovky OSRAM HS1 Silverstar. Žárovky Silvestar vrhají na vozovku až o 50 % více světla a jejich světelný kužel dosahuje až o 20 metrů dále než běžné žárovky.

Halogenové žárovky OSRAM Silverstar se ideálně hodí pro dálková a tlumená světla. Jejich podstatně delší paprsek osvětluje silnici na 50 až 75 metrů před vozidlem, což je o 20 metrů dále než u standardních žárovek. To znamená, že v závislosti na typu světlometu tyto žárovky vrhají na vozovku až o 50 % více světla než běžné žárovky. Pro řidiče skútrů, kteří se pohybují za nízké viditelnosti a špatného počasí, je Silverstar skutečně fungujícím bezpečnostním prvkem. Výtluky, zvířata či překážky na silnici lze identifikovat včas a reakční doba se tak výrazně zlepšuje. Díky Silverstaru jsou skútry, které mají nesrovnatelně menší ochranu v porovnání s automobily, ostatními účastníky silničního provozu zpozorováni dříve, a to ve dne i v noci.

Ohromující výkon i vzhled
Velký dojem nedělají jen výkonnostní parametry, ale i design HS1 Silverstar – typická stříbrná patice žárovky dobře ladí s moderními čirými světlomety a nepochybně zlepšuje vzhled skútru. Nezaměnitelná stříbrná patice žárovky si uchovává lesk po celou dobu životnosti. Žárovka se dodává buď ve skládací krabičce s novým designem, nebo v blistr obalu s uvedením všech informací o technických parametrech a instalaci.

Více na osram.cz.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!