Bosch zvítězil v soutěži Zaměstnavatel roku 2011 v Jihočeském kraji

15. května 2011, 0:00

Českobudějovická strojírenská společnost znovu bodovala v soutěži Zaměstnavatel roku. Odborná porota vysoce hodnotila celkovou personální politiku firmy, klíčové ukazatele jako je např. fluktuace, investice do vzdělávání zaměstnanců, investice do benefitů apod.

Společnost Fincentrum vyhlásila ve čtvrtek 12.5. výsledky krajského kola soutěže Zaměstnavatel roku. Na prvním místě se v jihočeském kraji umístila firma Robert Bosch České Budějovice, kde se už od roku 1992 vyrábějí moderní komponenty pro automobilový průmysl. Firma patří s více než 2,200 zaměstnanci k největším zaměstnavatelům Jižních Čech. Výrobní závod s vlastním vývojovým centrem významnou měrou ovlivňuje zaměstnanost v regionu. Prostřednictvím úzké spolupráce s univerzitami nabízí budějovický Bosch zajímavé uplatnění a moderní pracovní prostředí jak čerstvým absolventům univerzit, tak inženýrům s pracovními zkušenostmi.

Odborným garantem soutěže zaměstnavatel roku, který provádí hodnocení firem, je společnost PwC. Společnost Bosch splnila přísná kritéria a postoupila do celostátního finále.

 

Zdroj: Bosch

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!