Vzdělávání a zábava s novým e-školením NGK

13. června 2011, 0:00

Firma NGK Spark Plug Europe představila moderní verzi svého internetového on-line školení.

Nový E-learning je více interaktivní a uživatelsky přívětivý, také obsahuje mnohem více informací. Poznávání struktury a funkcí zapalovacích a žhavících svíček, lambda sond a poprvé také zapalování kabelů je teď velmi snadné.

Nová verze bezplatné aplikace je dostupná na www.ngk-elearning.com a umožňuje nezávislé seznámení se čtyři výrobkovými skupinami NGK krok za krokem, nebo v libovolném pořadí díky přehlednému menu.

Bez ohledu na to, zda chcete dozvědět více o zapalovacích, žhavících svíčkách, nebo o lambda sondách, každá z těchto čtyř sekcí vás provede od základů až po odborné informace.

Srozumitelný jazyk, prostorové obrázky, animace, videa a interaktivní prvky usnadňují osvojování informací. Cestu přes různé kapitoly doprovází uživatele průvodce v podobě charakteristického mechanika, který ukazuje nejdůležitější částí E-learningu, udílí praktické rady a činí učení více zábavné.

Kromě nové části na téma zapalovacích kabelů je možné v novém E-learningu najít mnoho zajímavostí a inovací. Uživatel se může přihlásit pomocí svého hesla na svůj účet a využít další možnosti, jako je kontrola, které část E-learningu již zvládl a které dosud neabsolvoval.

Registrovaní uživatelé mohou také vyzkoušet své znalosti v kvízu, který je uveden na konci každého oddílu. Pozitivní výsledek ve všech čtyřech částech vás opravňuje k tisku osvědčení.

"Nový E-Learning firmy NGK, to jsou nové standardy předávání informací interaktivním způsobem," – říká Posati Oliver, vedoucí produktového oddělení NGK Spark Plug Europe, zodpovědný za zavedení nového E-Learning – „je ideálním nástrojem školení pro každého, kdo chce prozkoumat tajemství zapalovacích a žhavicích svíček, lambda sond a zapalovacích kabelů."

 

www.ngk-elearning.com

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!