Ekologické a odolné palivové hadice firmy Gates

2. listopadu 2011, 0:00

Firma Gates vytvořila palivové hadice Barricade šetrné k životnímu prostředí a snižující spotřebu paliva. Palivová hadice je přizpůsobena pro práci s agresivní směsí paliva a výrazně snižuje odpařování paliva do atmosféry.

Kabel je vyroben v pětivrstvé technologii Greenshield. Ta zabraňuje odpařování paliva z palivového systému do atmosféry. Termoplastický materiál má stokrát menší součinitel propustnosti a pětkrát vyšší účinnost než konkurenční produkty.

 

Snížení spotřeby paliva a emisí spalin, jak bionafty, paliva s obsahem ethanolu, methanolu a sloučenin etheru se vyznačující škodlivým účinkem na gumové palivové hadice pro všeobecné použití. Palivové hadice Gates jsou přizpůsobeny pro práci s nejagresivnějšími palivy.

Již přes 20 let mnozí výrobci automobilů používají kabely s nízkou propustností. V některých zemích zákon vyžaduje instalaci náhradních dílů, které splňují stejná kritéria jako pro první montáž.

Instalace standardních palivových hadic ve vozidle, které bylo továrně vybaveno hadicí s nízkou propustností, může být příčinou mnoha problémů. Pokud motor selže v důsledku poklesu tlaku paliva nebo poškození palivového potrubí stykem s agresivní palivovou směsí, je servis vystaven náklady na reklamaci a právní odpovědností. Barricade eliminuje riziko předčasného opotřebení.

Palivové hadice Gates je možné použít ve všech typech vstřikovacích systémů a širokou škálou aplikací v palivových systémech.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!