Brzdové novinky Delphi

16. prosince 2011, 0:00

Ve čtvrtém čtvrtletí roku 2011 firma Delphi uvedla do prodeje 150 nových referencí dílů: brzdové destičky, kotouče, rozvodové kabely, čidla ABS a další.

Jsou převážně určeny pro Citroen DS3, Nissan Juke a Kia Venga. Mnoho z nich společnost představila jako první nabídku. Díly jsou uvedeny v katalogu brzdových součástí Delphi a katalogu TecDoc.

 

Všechny produkty procházejí přísným procesem testování – v souladu s postupy ověřování (PPV) a akceptace (PPAP) komponenty. PPV potvrzuje, že vyráběná část bude fungovat stejným způsobem jako prototyp, podle kterého byl vyroben a PPAP garantuje, že všechny díly splňují požadavky jako vývojové vzorky.

Delphi Brzdové destičky jsou také předmětem externích zkoušek jako je generování hluku, testování v Alpách, zkoušky při vysokých rychlostech na dálnici a testy FMVSS. Čidla ABS jsou vystaveny teplotám 175 °C až -40° C a únavovým životnostním zkouškám provedené v solné mlze. Jsou také vystaveny účinkům motorového oleje, brzdových kapalin, chladících kapalin a prostředkům na mytí auta.

Kompletní sortiment Delphi je k dispozici v katalogu TecDoc, pro který je společnost dodavatelem v kategorii "A". Všechny díly jsou také obsaženy v katalogu Delphi – brzdové komponenty.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!