Firma Brisk na světových výstavách v roce 2011 ve fotografiích

8. ledna 2012, 0:00

Firma Brisk se v roce 2011 zúčastnila výstavy autopříslušenství Mims v Moskvě, Iran Fair v Teheránu a PRI Show v Orlandu.

MIMS Moskva, Rusko, 24.-27.08.2011
Ve dnech 24-27.8.2011 proběhla v Moskvě výstava autopříslušenství Mims. Tato výstava již klasicky mapuje zájem zahraničních firem o ruský trh, který se neustále zvětšuje. Dynamika tohoto trhu je dnes zajímavá i z pohledu zahraničních aut, jejíž podíl stoupá rychleji, než výroba vozů tuzemské provenience. Jednou z firem, která se již klasicky zúčastňuje tohoto veletrhu je táborský Brisk, který v letošním roce využil tuto výstavu k akvizici nové řady zapalovacích svíček Brisk Prémium +, které v sobě integruje všechny moderní poznatky a prakticky v 8 typech osazuje všechny moderní motory s turbokompresory vyráběné po roce 2000. Tato řada svíček s využitím dvojitého Cu jádra ve vnitřní i vnější elektrodě a s vnitřní elektrodou s Iridiem a Ytriem na vnější elektrodě je určena pro životnost 100000 km a speciálně tvarovaným jiskřištěm zabezpečuje lepší rozplameňování směsi a umožňuje již v krátkém časovém intervalu po nastartování optimální funkci zapalovací svíčky což je v někdy extrémních podmínkách ruského počasí optimální pro studené starty. Kromě ZS Prémium+ se na ruském trhu představili i zapalovací svíčky určené pro plynové aplikace, které s využitím stříbrné střední elektrody zabezpečují optimálnější provoz při použití alternativního paliva LPG, snižují emise a zlepšují využití a tím i ekonomičtější provoz. Tyto svíčky dnes již doporučují i mnohé firmy, které vyrábí zařízení pro plyn. Další rozšíření prodejního sortimentu Brisku o palivové, vzduchové a olejové filtry, brzdové destičky a brzdové kotouče, autokosmetiku v provedení s Nano částicemi, startovací kabely je spojeno s rostoucí spoluprací s Ruskými firmami, které vyrábí kvalitní díly a jsou schopny po auditu a pod kontrolou Brisku vyrábět a dodávat toto příslušenství. Tuto cestu vzájemné spolupráce preferujeme před dovozy čínských mnohdy značně nekvalitních výrobků, které se tváří velice poutavě a levně, ale po většině je jejich životnost a funkce tak krátká, že uživatelé záhy zjistí, že místo úspor vlastně prodělali.
Je možno konstatovat, že výstava se těšila i značnému zájmu zahraničních renovovaných firem a jen s podivem, že na tento velmi zajímavý trh se netlačí více českých firem. Z pohledu Brisku, který má v Moskvě vlastní zastoupení a již z 20-ti letými zkušenostmi se na tomto trhu pohybuje splnila výstava očekávání a znamenala další rozvoj spolupráce a zvýšení podílu na tomto trhu.

 

IRAN FAIR, Teherán, Irán, 25.-28.11.2011
 

PRI SHOW, Orlando, USA
 

www.brisk.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!