FEDERAL-MOGUL dodává technologie do všech 10 nejlepších motorů roku 2012

1. února 2012, 0:00

Společnost Federal-Mogul, přední světový dodavatel technologií pro hnací soustavy automobilů, dodává komponenty do všech 10 nejlepších motorů oceněných v anketě Ward´s 10 Best pro modelový rok 2012.

Společnost Federal-Mogul navrhla a vyrobila nejmodernější technologie pro většinu motorů, které se v posledních 18 letech umístily mezi deseti nejlepšími motory této ankety. Tento rok je již druhým v řadě, kdy byly výrobky Federal-Mogul použity v každém z deseti nejlepších motorů.

Federal-Mogul dodává široké spektrum nejmodernějších komponentů hnací soustavy, jako jsou písty a pístní kroužky, vložky válců, zapalovací systémy, zapalovací svíčky, ventilová sedla a vodítka ventilů, kluzná ložiska, pouzdra, těsnění sacího i výfukového potrubí a olejové vany, dynamická těsnění a povlaky s vysokou odolností proti abrazi a vysoké teplotě.

„Jsme velmi hrdí na to, že přispíváme k úspěchu těchto globálních programů výroby pohonných jednotek tím, že vyvíjíme a dodáváme nejmodernější technologie pro hnací trakt a inovace, které našim zákazníkům pomáhají snižovat spotřebu paliva i emise a zvyšovat výkon motoru,” – řekl prezident a výkonný ředitel společnosti Federal-Mogul José Maria Alapont. „Federal-Mogul blahopřeje vítězům ankety Ward’s 10 Best pro rok 2012. Použití komponentů společnosti Federal-Mogul ve všech 10 oceněných motorech i v tomto roce jen potvrzuje úspěšnost naší strategie udržitelného globálního ziskového růstu.“

10 nejlepších motorů ankety Ward’s 10, v kterých jsou použity výrobky společnosti Federal-Mogul:
• 3.0L TFSI Supercharged DOHC V-6 (Audi A6)
• 2.0L N20 Turbocharged DOHC I-4 (BMW Z4/528i)
• 3.0L N55 Turbocharged DOHC I-6 (BMW 335i coupe)
• 3.6L Pentastar DOHC V-6 (Chrysler 300S/Jeep Wrangler)
• 2.0L EcoBoost DOHC I-4 (Ford Edge)
• 5.0L DOHC V-8 (Ford Mustang Boss 302)
• 2.0L Turbocharged DOHC I-4 (Buick Regal GS)
• 1.6L DOHC I-4 (Hyundai Accent/Kia Soul)
• 2.0L Skyactiv DOHC I-4 (Mazda3)
• 3.5L DOHC V-6 HEV (Infiniti M35h)

Vítěze 18. ročníku ankety Ward’s 10 Best Engines vybírala porota složená ze zástupců společnosti Ward’s Communications. Ceny, které byly slavnostně předány na výstavě North American International Auto Show v Detroitu, jsou považovány za měřítko nejvyšší průmyslové kvality v oblasti automobilových motorů.
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!