Bosch Diesel s.r.o. pořádá v Jihlavě putovní výstavu architektury

15. února 2012, 0:00

Bosch Diesel s.r.o. pořádá dne 21. února 2012 vernisáž putovní výstavy „Současný český industriál“.

Na výstavních panelech je představeno zhruba 40 předních českých průmyslových staveb současnosti. Mezi prezentovanými stavbami najdeme například i výrobní areál závodu firmy Bosch Diesel s.r.o. v Jihlavě-Pávově.

„Razantní rozvoj moderních technologií současné doby se odráží i v architektuře moderních průmyslových podniků. Vedle vysoké architektonické a estetické kvality architektury se u moderních průmyslových staveb klade důraz nejen na trvalou udržitelnost, ale i na jejich šetrnost k životnímu prostředí. Témata ochrany životního prostředí, klimatu, inovací a vzdělávání se zrcadlí i ve sloganu firmy Bosch „Stvořeno pro život“. Zejména těmto tématům je v závodě jihlavské firmy věnována vysoká pozornost. Abychom naplnili naše heslo „Bosch Diesel – To nejlepší z Vysočiny“, chceme splatit svůj díl regionu Vysočina a městu Jihlavě. Proto podporujeme různé regionální kulturní aktivity, jako například projekt právě otevírané výstavy,” sdělil ekonomický ředitel firmy Bosch Diesel Hermann Butz.

Vernisáž se koná 21. února 2012, v 17:00 hod. v Oblastní galerii Vysočiny v Jihlavě. Výstava bude otevřena pro veřejnost od 22. února do 25. března 2012.

Zdroj: bosch.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!