Firma KYB Europe spolupracuje s organizacemi FIGIEFA a CLEPA

29. února 2012, 0:00

Firma KYB Europe podporuje činnost mezinárodních organizací, které jménem výrobců dbá o zájmy automobilových společností na evropské úrovni.

KYB Europe rozšířila spolupráci o další tři roky na programu Právo na opravu (Right to Repair), který organizuje sdružení FIGIEFA.

Firma KYB Europe je také členem organizace CLEPA a podporuje iniciativu – Evropské sdružení dodavatelů automobilových součástí, podporuje iniciativu "„Manufacturers against Product Piracy“ – výrobci proti pirátství výrobků (MAPP). Prostřednictvím sloganu "Podobně, neznamená stejné“ upozorňuje distributory, servisy, celní služby a konečné zákazníky na originalitu náhradních dílů. Pro více informací navštivte: http://www.mapp-initiative.com/.

KYB Evropa vědomě podporuje činnost CLEPA a FIGIEFA a uvědomuje si význam členství ve sdružení, které se účastní procesů formování evropského práva, aby byla zajištěna volná hospodářská soutěž a ochrana nezávislého trhu v oblasti výroby, distribuce náhradních dílů a servisních služeb.

Od 1.2.2012 je firma KYB rovněž členem polského sdružení výrobců a dodavatelů automobilových dílů – SDCM.

FIGIEFA je mezinárodní federace zastupující zájmy nezávislých distributorů automobilových náhradních dílů a součástí. FIGIEFA zastupuje 27 členských sdružení po celém světě. Jejím cílem je zachovat svobodnou hospodářskou soutěž ve výrobě, dodávkách a distribuci automobilových náhradních dílů a zajistit spravedlivý přístup k technickým informacím.

CLEPA (Comité de Liaison des fabricants européen d Equipements et de pièces automobiles) zastupuje zájmy evropských dodavatelů automobilového průmyslu. 82 největších světových dodavatelů automobilových dílů, systémů a modulů a 28 národních sdružení jsou členy CLEPA, což představuje více než 3.000 společností, které zaměstnávají více než 3 miliony lidí a zahrnuje všechny produkty a služby v rámci dodavatelského řetězce pro automobilový průmysl. CLEPA je považována za partnera v jednáních s evropskými institucemi, OSN a podobným organizacím (ACEA, JAMA, MEMA, atd.).

RIGHT TO REPAIR – Právo na opravu" – program na podporu právní předpisů, které usnadní hospodářskou soutěž v odvětví automobilového průmyslu. Pro více informací navštivte www.r2rc.eu.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!