Časopis Fortune vyhlásil Bosch nejobdivovanější firmou v průmyslu s automobilovými díly

4. dubna 2012, 0:00

Společnost Bosch je podle amerického ekonomického časopisu Fortune „nejrespektovanější“ dodavatel dílů motorových vozidel.

Bosch si vysloužil toto označení na základě ohlasů od 3.855 vedoucích pracovníků, ředitelů a analytiků z 698 firem z 58 odvětí a 32 zemí. Mezi nejoceňovanější rysy společnosti Bosch patří inovace, zaměstnanecká politika, kvalita výrobků a služeb a celosvětová konkurenceschopnost.

Kromě nejvyššího ocenění v odvětví dílů pro motorová vozidla se společnost Bosch také umístila jako pátá nejrespektovanější společnost vůbec v rámci Německa, jedenáctá v Indii a čtrnáctá v rámci Evropy.

"Umístění v žebříčku Fortune je pro naši společnost, zaměstnance, zákazníky a dodavatele nesmírnou poctou," řekl Franz Fehrenbach, předseda představenstva společnosti Robert Bosch GmbH. "Bosch se i nadále zavazuje dodávat vysoce kvalitní výrobky, poskytovat excelentní služby a vést vývoj ve svém odvětví. Toto ocenění názorně dokazuje oddanost našich zaměstnanců našemu odvětví a naší práci."

Od roku 1997 je žebříček "Nejrespektovanějších společností" časopisu Fortune jedním z nejrenomovanějších žebříčků určující reputaci společností. Více informací naleznete na money.cnn.com.

Zdroj: bosch.cz

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!