Federal-Mogul zorganizoval setkání svých školitelů z východní Evropy

7. května 2012, 0:00

Společnost Federal-Mogul, přední světový dodavatel technologií pro hnací soustavy automobilů, realizovala v dubnu setkání svých interních a externích školitelů z celé východní Evropy. Akce se zúčastnilo celkem 14 osob z České republiky, Polska, Ruska, Ukrajiny, Maďarska, Rumunska a Bulharska.

Setkání se uskutečnilo ve Střední průmyslové škole v Rychnově nad Kněžnou, jejímž partnerem je společnost Federal-Mogul a kde pravidelně probíhají školení v rámci konceptu Ferodo brzdy specialista. Druhým místem, kde program probíhal, byl výrobní závod Ferodo v Kostelci nad Orlicí. Cílem dvoudenní akce bylo nastavit užší spolupráci a komunikaci mezi interními a externími východoevropskými školiteli a vytvořit platformu pro sdílení know-how. Z toho vycházel i program setkání, který se skládal nejen z odborných seminářů zaměřených na technologie, výměnu zkušeností či typické závady, ale i z prohlídky továrny či exkurze testovací laboratoře.

„Setkání externích a interních školitelů bylo velmi cenné nejen pro nás, ale jsme přesvědčeni, že bude přínosné i pro naše zákazníky. Přestože je východní Evropa rozsáhlý region, tak problematika jednotlivých trhů si je velmi podobná a právě sdílení zkušeností a poznatků z jednoho trhu může být přínosem pro zákazníky na jiném trhu,“ komentuje akci Rostislav Psota, Field Marketing Manager, Federal-Mogul Central & East Europe.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!