Firma Delphi získala ocenění za inovace na Automechanika 2012

24. září 2012, 0:00

Řešení vyvinuté oddělením Delphi Product & Service Solutions získalo ocenění za inovaci v kategorii Systémy. Zároveň portfolio snímačů výfukových systémů montovaných pro první montáž bylo zařazeno mezi pět nejlepších produktů OE v kategorii Výrobky a služby.

"Takové ocenění demonstruje náš závazek poskytovat trhu odpovídající technologie a produkty pro zákazníky," řekla Lucia Veiga Moretti, prezident oddělení Delphi Product & Service Solutions.

Telematika Delphi je bezdrátový komunikační systém, který umožňuje firmám kontakt se zákazníky prostřednictvím zařízení, která jsou nainstalována ve vašem autě. V současné době v USA vyráběný systém plug and play se instaluje do diagnostického konektoru, který je umístěný pod palubní deskou automobilu. Tento obousměrný komunikační systém v kombinaci s údaji z vozidla poskytnutý různými zařízeními a systémy umožňuje, aby i trh aftermarketu mohl poskytovat potřebné služby a činnosti, včetně provádění dálkové diagnostiky, pomoc při nehodě během cesty, monitorování stavu vozidla apod.

 

"Telematika Delphi se hladce integruje s architekturou vozu, vytváří řešení, které nabízí plnou konektivitu," dodala Moretti. "Je to počítač, skener, GPS i mobilní telefon v jednom a informace a data, která shromažďuje, změní způsob jakým aftermarket funguje."

Zdroj: Tisková zpráva Delphi

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!