Repasované vstřikovače BOSCH a DENSO u Auto Kelly

22. března 2017, 16:02

Na začátku roku v Auto Kelly rozšířili nabídku náhradních dílů o repasované vstřikovače DENSOBOSCH PD. Stávající nabídku nových dílů tak obohatili o kvalitní a cenově výhodnou alternativu.

Repasované vstřikovače BOSCH PD

Stávající nabídku nových a BX (repasovaných) vstřikovačů značky Bosch Auto Kelly rozšířila o repasované vstřikovače čerpadlo-tryska BOSCH PD. Stávající nabídka zahrnuje 29 vstřikovačů a pokrývá kompletní sortiment na osobní vozy.

Kvalita je samozřejmostí

Všechny repasované vstřikovače jsou opravovány ve specializovaném repasním centru dle příslušných technických norem Bosch. Pro opravu jsou použity vždy pouze nové originální náhradní díly Bosch. Proces repase zahrnuje výměnu vstřikovací trysky, matky a opravárenské těsnící sady. Každý vstřikovač je opatřen novou podložkou a ochrannou krytkou. Všechny vstřikovače jsou následně za pomoci speciálního testovacího zařízení nastaveny na tovární hodnoty nových vstřikovačů.

Repasované vstřikovače DENSO

Kompletní nabídka zahrnuje 30 vstřikovačů a pokrývá 90% všech běžně poptávaných typů.

Špičková kvalita
Všechny repasované vstřikovače jsou opravovány v autorizovaném servisním středisku Denso dle příslušných technických norem Denso. Pro opravu jsou použity vždy pouze nové originální náhradní díly Denso.


Repase vstřikovače zahrnuje výměnu vstřikovací trysky a matky. Každý vstřikovač je dodáván v originál krabičce Denso a je opatřen novou podložkou a ochrannými zátkami.

Ke každému vstřikovači je na testovacím zařízení vygenerován nový kalibrační kód, který je následně nalepen na samotný vstřikovač (na vrchní část plastového konektoru, popř. na tělo vstřikovače).
Vygenerování tohoto kódu pro každý vstřikovač je při jejich opravách velmi důležité. Pouze v okamžiku zavedení nových kódů do řídící jednotky motoru je možné nastavit správnou dávku paliva, která zajistí bezporuchový chod motoru v celém rozsahu otáček a zatížení.

V případě, že nebude tento kód nahrán do řídící jednotky motoru, hrozí nebezpečí nepravidelného volnoběhu motoru, jeho abnormální hlučnosti a jiných symptomů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Stipek, 20. dubna 2018, 13:15 0 0

Dobry den mam vstrik bosch 0414720014 mateho? Pokud jo poslete mi cenu dekuji Štipek

Odpověď

Redakce, 20. dubna 2018, 16:25 0 0

Dobrý den, jsme pouze informační portál. Obraťte se na některou z poboček Auto Kelly.

Odpověď