MEYLE-ORIGINAL: snímače teploty výfukových plynů

12. dubna 2017, 14:06

Společnost MEYLE AG rozšířila svůj sortiment o 48 HT (vysokoteplotních) snímačů pro měření teploty výfukových plynů. Pro řídící jednotky vozů jsou zvlášť důležité velmi rychlé výsledky měření, které zajišťují správný chod motoru a jeho optimální výkon s ohledem na emisní limity. Nové MEYLE-ORIGINAL snímače teploty výfukových plynů (HTS) zajišťují díky velkému počtu otvorů v sondě exaktní a velmi rychlé měření teploty výfukových plynů. Výsledek: optimální řízení teploty pro redukování emisí a efektivní spotřebu paliva.

Tento nový program snímačů vyvinuli u MEYLE inženýři a produktový manažeři společně se zákazníky na základě prvovýrobních specifikací. Zahrnuje celkem 48 referencí mimo jiné pro vozy V.A.G., Opel a Mercedes Benz, které pokrývají více jak 42 vozidel v Evropě. Vysoký počet otvorů v sondě zajišťuje, že Meyle-ORIGINAL snímače teploty exaktně měří teplotu a velice rychle přenášejí výsledky měření do řídících jednotek. Výsledkem je optimální regulace teploty, která zajišťuje snížení emisí a efektivní spotřebu paliva.

Další specifikace: HT teplotní senzor má pracovní rozpětí od -40°C do +1.200°C. Snímací kabel díky vnitřní izolaci zajišťuje dokonalou ochranu proti jak termickému, tak mechanickému poškození. Na kabelu je navíc umístěna gumová příchytka, která přesně definuje montážní bod kabelu. Tento výrobní program je neustále rozšiřován na základě požadavků trhu.

Související články

MEYLE-ORIGINAL: kvalita až do nejmenšího detailu
MEYLE-ORIGINAL: kvalita až do nejmenšího detailu

Při opravách se nesmí nikdy podceňovat význam i nejmenších součástek. Proto MEYLE vždy u všech nabízených dílů věnuje mimořádnou pozornost kvalitě i těch nejmenších součástí. Díky tomu je servisům a jejich zákazníkům ušetřeno mnoho starostí a peněz. Jeden z příkladů pro tyto detaily s velkým vlivem jsou přírubová těsnění klikových hřídelí : MEYLE nabízí nyní servisům přírubová […]

Příčná ramena MEYLE HD pro vozy Land Rover
Příčná ramena MEYLE HD pro vozy Land Rover

MEYLE prezentuje svůj sortiment MEYLE‑HD ramen pro vozy  Land Rover. Změnou konstrukce a designu ramen a díky použití celogumových silentbloků na místo hydraulických mají tyto MEYLE‑HD ramena podstatně delší životnost než O.E. ramena a navíc mají ještě jednu přednost a tou je 4-letá záruka bez omezení kilometrů.

Kabinové filtry MEYLE pro aplikace vozů koncernu V.A.G.
Kabinové filtry MEYLE pro aplikace vozů koncernu V.A.G.

Společnost MEYLE AG nabízí široký program kabinových filtrů pro všechny běžné značky aut. Pro několik aplikací vozů koncernu V.A.G., jako například Audi A3 (modelový rok 2003 až 2012), Seat Leon/Toledo (modelový rok 2004 až 2010), Škoda Octavia II, Superb II a VW Golf V/Golf VI je v programu kabinový filtr, u kterého byla věnována mimořádná pozornost […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!