Ideální pro terén i silnici – nová pneumatika od Goodyearu

18. dubna 2017, 11:42

Wrangler All-Terrain Adventure jsou pneumatiky houževnaté, odolné, ideální pro terén i na silnici. Vozy SUV díky novince od Goodyearu nepřekvapí žádný povrch.

Rozmach vozů SUV

Každý čtvrtý prodaný vůz v Evropě v roce 2016 byl model SUV. Pneumatiky Wrangler All-Terrain Adventure vycházejí vstříc právě řidičům SUV a nabízejí jim výraznější terénní charakteristiky než běžné pneumatiky.

Houževnaté a odolné pneumatiky pro zážitek z jízdy v terénu

Konstrukce pneumatiky Wrangler All-Terrain Adventure využívá ultra-silnou vrstvu tkaniny z vláken Kevlaru®. Vrstva zesiluje běhoun a poskytuje silnou a spolehlivou ochranu před defekty a poškození pneumatiky. K vysokému stupni ochrany dále přispívá technologie Durawall, která zvyšuje odolnost vůči defektům a proražení na bocích pneumatiky. Nové, otevřené bloky v rameni pomáhají odstraňovat z běhounu bláto a zajišťují tak lepší trakci v terénu.

Spolehlivá přilnavost pro maximální kontrolu nad vozidlem během celé jízdy

Hrany běhounu pneumatik Wrangler All-Terrain Adventure přispívají k přenosu síly mezi pneumatikou a povrchem cesty a dodávají tak pneumatikám dostatečnou přilnavost potřebnou pro spolehlivé ovládání a brzdný výkon.

Prodloužený kilometrový proběh

Goodyear vylepšil dezén běhounu, aby rovnoměrně rozložil tlak v jízdní stopě. Výsledkem je vynikající hodnota kilometrového proběhu – v průměru o 37% vyšší než u ostatních testovaných pneumatik.

„Naše dlouhá tradice v segmentu 4×4 a prokazatelná historie vývoje pneumatik pro 4×4 a SUV, které sbírají různá ocenění, nám umožnily vytvořit pneumatiky Goodyear Wrangler All-Terrain Adventure, jež řidičům dávají plnou kontrolu nad vozidlem a dovolují jim střídat silnici a terén, kdykoli se jim jen zachce,“ řekl Martijn De Jonge, produktový ředitel obchodní jednotky osobních pneumatik Goodyear v Evropě, na Blízkém východě a v Africe.

Pneumatiky Wrangler All-Terrain Adventure budou na trhu v 27 rozměrech a mohou být využity na vozech jako Land Rover Defender, Jeep Wrangler, Mercedes třídy G, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser nebo Volkswagen Amarok.

Související články

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 celkovým vítězem testu letních pneumatik
Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 celkovým vítězem testu letních pneumatik

Časopis Auto Bild allrad vyhodnotil vysoce výkonné (UHP) pneumatiky značky Goodyear jako celkově nejvýkonnější testované pneumatiky. Eagle F1 Asymmetric 3 pravidelně bodují v nejrůznějších testech, Auto Bild allrad se k jejich výsledkům připojil také pochvalou, že jde o velmi vyvážené silniční pneumatiky. Při brzdění na suchém povrchu se Eagle F1 Asymmetric 3 při testu umístily na […]

Goodyear představuje nejnovější studii pneumatik
Goodyear představuje nejnovější studii pneumatik

Společnost Goodyear představuje nejnovější studii pneumatik Goodyear CityCube. Pneumatiky navrhla speciálně pro studii vozu Toyota i-TRIL, který Toyota jako koncept vystavuje na mezinárodním autosalonu International Motor Show v Ženevě.

Goodyear Eagle 360 Urban – pneu s umělou inteligencí
Goodyear Eagle 360 Urban – pneu s umělou inteligencí

Společnost Goodyear představila dlouhodobou vizi budoucích inteligentních pneumatik napojených na řídicí systémy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!