Firma Bosch Diesel podpořila rekordním výtěžkem z vánoční akce neziskové organizace z Vysočin

18. prosince 2012, 0:00

Charitativní a vánoční kulturní akce „Svařák“ firmy Bosch Diesel s.r.o. z Jihlavy se těšila i letos tradičně vysokému zájmu jihlavské veřejnosti.

Akci uspořádala firma pro své zaměstnance a veřejnost společně s doprovodným kulturním programem na jihlavském Masarykově náměstí v rámci vánočních trhů dne 14. 12. 2012. Získaný výtěžek z prodeje svařeného vína dosáhl rekordní částky 49.735 korun.

Hlavním příjemcem výtěžku byla Mateřská škola a Speciálně pedagogické centrum Jihlava. Finanční dar je určen na pomoc slabozrakým dětem ze speciálně pedagogického centra. Příjemci výtěžku ze stánkového prodeje předmětů z chráněných dílen jsou regionální neziskové organizace Benediktus z Chotěboře a Hospicové hnutí Vysočina.

Vánoční prodej svařeného vína je společně s firemním plesem konaným v březnu a květnovým benefičním koncertem Symfonického orchestru firmy Bosch již třetí letošní charitativní akcí, kterou organizuje vedení závodu firmy Bosch Diesel společně se svými zaměstnanci.

„V rámci našeho aktivního partnerství s městem Jihlavou a spolupráce s Krajem Vysočina rádi prokazujeme, že jsme schopni převzít svůj díl společenské odpovědnosti. Charitativní akce tohoto typu, jakým je například vánoční prodej svařeného vína, by měly být signálem pro město Jihlavu, její obyvatele a celý region Vysočiny, že Bosch v Jihlavě bere svoji společenskou odpovědnost vážně, a že platí to, co Bosch říká. Díky přispění a podpoře našich zaměstnanců můžeme jako závod dosahovat vysoké úrovně Business Excellence,“ sdělil na závěr vánoční akce ekonomický ředitel Hermann Butz.

Zdroj: Tisková informace Bosch

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!