MOOG uzavřel exkluzivní smlouvu s evropským seriálem závodů NASCAR

13. června 2017, 15:12

V Americe trvá partnerství mezi značkami MOOG and NASCAR již 51 let, nyní se rozšiřuje i na evropské závody NASCAR Whelen Euro Series.

MOOG bude dodávat díly pro závodní vozy v evropském seriálu NASCAR

Společnost Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul LLC, oznámila, že její značka MOOG® a závody NASCAR® Whelen Euro Series uzavřely smlouvu, na jejímž základě bude MOOG všem závodním vozům dodávat díly řízení a zavěšení kol. Nová dohoda doplňuje dlouholeté partnerství, v jehož rámci MOOG již od roku 1966 přivedl na stupně vítězů všechny šampióny závodů Monster Energy NASCAR Cup Series.

Díly značky MOOG jsou výsledkem rozsáhlých výzkumných a vývojových prací a nejnovějšího stavu technologického rozvoje. Přísné závodní požadavky společnosti NASCAR mají neocenitelný přínos pro vývoj našich výrobků a jako test jejich výkonnosti, z níž pak mohou těžit zákazníci MOOG na celém světě,” řekl Tim Nelson, ředitel divize NASCAR Motorsports společnosti Federal-Mogul Motorparts. „Těší nás, že můžeme naše stávající angažmá v oblasti motoristického sportu dále rozšířit a že z odborné kompetence značky MOOG budou nyní moci těžit i nové, napínavé závody evropského seriálu NASCAR Whelen Euro.”MOOG bude dodávat díly pro závodní vozy v evropském seriálu NASCAR

Seriál NASCAR Whelen Euro běží od roku 2012 a přitáhl k závodům NASCAR další velké obecenstvo. V roce 2017 jej bude hostit šest různých míst; vrcholem ročníku budou říjnové závody v belgickém Zolderu, Poslední dvě kola se jela v Brands Hatch v anglickém Kentu minulý víkend.

Značka MOOG zaznamenala během pěti dekád svého spojení s NASCAR bezprecedentní úspěchy, proto se těšíme na podobně dlouhotrvající partnerství v Evropě,” řekl Jérôme Galpin, CEO, NASCAR Whelen Euro Series. „Závodní podmínky NASCAR jsou notoricky velice náročné, takže výdrž a výkonnost značky MOOG budou v depech NASCAR Whelen Euro Series vítaným příspěvkem.”MOOG bude dodávat díly pro závodní vozy v evropském seriálu NASCAR

Související články

Bezplatné sady MOOG parts4free
Bezplatné sady MOOG parts4free

Na pět desítek autoservisů a dalších specializovaných technických pracovišť využilo nabídku společnosti Federal-Mogul Motorparts, aby si na bezplatných sadách dílů parts4free na vybraný model vozu vyzkoušelo ložiska a díly řízení značky MOOG.

Champion® uvádí na trh novou řadu zapalovacích cívek
Champion® uvádí na trh novou řadu zapalovacích cívek

Federal-Mogul Motorparts oznamuje, že uvádí na trh řadu zapalovacích cívek značky Champion®, která dále rozšiřuje její nabídku dílů pro zapalování. Jejich počet se bude dále zvyšovat, dokud nebude řada dílů Champion pro zapalování v kvalitě pro prvovýrobu kompletní.

Federal-Mogul Motorparts nabízí absolventům kariéru
Federal-Mogul Motorparts nabízí absolventům kariéru

Rozšířený European Graduate Program dává nejlepším absolventům šanci, aby nastoupili úspěšnou profesní dráhu v různých odvětvích.

MOOG® uvádí na trh sady axiálních táhel a ochranných manžet
MOOG® uvádí na trh sady axiálních táhel a ochranných manžet

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings LLC, uvádí na trh novou řadu axiálních táhel a manžet značky MOOG®, koncernové značky komponent pro řízení a odpružení. Díky sadám v kvalitě originální výbavy dostávají mechanici naráz k dispozici všechny potřebné komponenty, což zkracuje dobu potřebnou k provedení opravy.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!