Nové osvětlení motorového prostoru od firmy Philips

19. června 2017, 9:11

Philips zařazuje do nabídky nástupce známé a oceňované svítilny CBH50. Hybridní svítidlo Philips CBH51 je vybaveno až 32 silnými LED diodami vyzařujícími světlo s barevnou teplotou 6000 K.

CBH51 je hybridním svítidlem, protože má praktický dvojitý způsob napájení – s kabelem nebo bez. Režim „boost“ umožňuje získat světelný proud s hodnotou 1200 lumenů, díky čemu bude viditelný i ten nejmenší detail. Zároveň lze při režimu bez kabelu využít úsporného režimu „eco“ s cílem prodloužit činnost akumulátoru. Při světelném proudu sníženém do hladiny 500 lumenů bude světlo nadále jasné a bude mít vysokou kvalitu.

Světelný paprsek s rozptylovým uhlem 120° osvětluje celý motorový prostor. Svítidlo je vybaveno integrovaným teleskopickým držákem s možností nastavení 1,1 až 1,8 m, díky čemu lze svítidlo upevnit pod jakýmkoliv krytem motoru. Vnitřní strana háků je pokryta pěnou, což chrání automobil před poškrábáním. Kromě toho lze zavěšené svítidlo otáčet kolem vlastní osy o 360° a snadno změnit proud světla.

V souladu s mezinárodní normou týkající se odolnosti proti nárazům IK07 má svítidlo Philips CBH51 odolný hliníkový plášť navržen k používání v nejnáročnějších podmínkách v servisu.

Kromě toho svítidlo Philips CBH51 splňuje mezinárodní požadavky ohledně těsnosti v oblasti ochrany proti prachu a stříkající vodě IP54. Svítidlo, které se vyrábí v přísně hlídaném produkčním procesu zahrnujícím opakované utěsňování, má vysokou odolnost proti postříkání, je odolné proti prachu a působení většiny chemikálií a rozpouštědel, které se v dílně používají.

Související články

Výměnu xenonů přenechejme profesionálům
Výměnu xenonů přenechejme profesionálům

I když na internetu najdeme spoustu dobrých tipů, jak vlastními silami vyměnit xenonové svítidlo, v praxi bude pro řidiče i automobil mnohem bezpečnější, pokud zákazník svěří výměnu profesionálnímu servisu.

Technické rozdělení xenonových světlometů
Technické rozdělení xenonových světlometů

Xenonové světlomety tvoří součást základního vybavení mnoha automobilů, starších, novějších, luxusních i běžných. Pojem xenonové svítidlo, ačkoli se běžně používá, je tak trochu nesourodý. Slouží k pojmenování rozmanitých technických řešení i druhů světelného záření, a také pro různé typy konstrukce světlometů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!