BRISK TÁBOR sponzorem Mezinárodního mistrovství ČR v motokrosu

30. května 2013, 22:25

V neděli 19. května se jel za krásného, téměř letního počasí druhý závod šestidílného seriálu „Buksa/Ados Motokros 2013“ mezinárodního Mistrovství ČR v motokrosu.

Kromě momentálně zraněného Petra Bartoše se závodu účastnila kompletní domácí špička – Martin Michek, Filip Neugebauer, a na startu nechyběli ani pravidelní účastníci šampionátu z Francie, Maďarska, Slovenska a Itálie. Ozdobou závodu byl i průběžný lídr MS třídy MX3 Slovinec Klemen Gerčar a nebo Američan Connor Green.

Startovalo se ve třídách MX1, MX2 a Veterán nad 40 let. Pacovské závodiště doznalo od loňska spoustu změn a celý závod byl po organizační stránce prověrkou na letošní předposlední závod seriálu MS třídy MX3, který se v Pacově pojede 1. září 2013. Závodu přihlíželo zhruba 3.500 spokojených diváků. Pořadatelé se poučili též z loňských front u stánků s občerstvením a tak se letos díky mnoha místům s občerstvením v celém areálu závodiště tento problém neobjevil.

V obou těchto seriálech je firma BRISK TÁBOR a.s. jedním z hlavních sponzorů a aktivně se zúčastnila a zúčastní (MS v září) na těchto závodech.

Bojovalo se již v dopoledních  kvalifikacích. V každé třídě totiž přijelo více jak 40 jezdců, což nebývá v závodech MMČR poslední dobou zvykem. Opět se ukázalo, že Pacovský  Propad umí jezdce přitáhnout. Na čtyřicítku nejlepších z každé třídy pak čekalo odpolední klání o mistrovské body.

Více o závodech v Pacově na:  www.czechmx.cz

Roman PAVLIČKO, BRISK Tábor a.s.

Související články

Novinky v zapalovacích svíčkách řady GARDEN
Novinky v zapalovacích svíčkách řady GARDEN

Sortiment zapalovacích svíček pro zahradní a lesní techniku je označovaný v systému značení BRISK počátečními písmeny v názvu svíčky P, U, J, K, S, T. Výborné provozní vlastnosti svíček při použití např. v motorových pilách, travních sekačkách, křovinořezech,  stacionárních pohonných jednotkách, malotraktorech  se osvědčují jak v podmínkách „hobby“, tak i „profesionál“. Stále se zmenšující prostor […]

Brisk na výstavě Gas show 2014 Warsawa
Brisk na výstavě Gas show 2014 Warsawa

Tato specializovaná a nejvýznamnější CNG a LPG výstava ve střední Evropě, se uskutečnila ve dnech 5.-6.3.2014 ve Varšavě v Polsku. Zde firma BRISK Tábor a.s. nesměla chybět a účast firmy zajistil dealer firmy Brisk, firma EXPERT AUTO – pan Tomasz Wieczorek  

VW CASTROL CUP 2014
VW CASTROL CUP 2014

Motoristická sezóna je v plném proudu, všechny možné druhy závodů se rozjely a samozřejmě firma BRISK TÁBOR a.s. nesmí u tohoto chybět. V letošním roce Brisk Tábor vynaložil nemalé prostředky v okruhových evropských závodech – VW CASTROL CUP 2014, což jsou závody Volswagen Golfů vypsané na tři roky. Jedná se o identické vozy s motory […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!