Bosch zaměstnavatelem Jihočeského kraje

6. June 2013, 21:11

Dne 4. června na slavnostním večeru ve Vráži převzali ocenění vítězové 11. ročníku soutěže Sodexo Zaměstnavatel regionu v Jihočeském kraji.

Účastníci byli opět podrobeni přísné mezinárodní metodice Saratoga, podle které připravuje výsledky hlavních kategorií odborný garant PricewaterhouseCoopers. Organizátorem ocenění je Klub zaměstnavatelů, který po roce a půl činnosti sdružuje již téměř 120 členů, převážně ředitelů lidských zdrojů většiny předních zaměstnavatelů působících v České republice. Díky ocenění „Zaměstnavatel regionu“ i ocenění „Most Desired Company“ se největšímu zájmu těší Robert Bosch, spol. s.r.o., který tak ve svém kraji získal pomyslný „double“.

Výsledky pro Jihočeský kraj:

Sodexo Zaměstnavatel regionu
Robert Bosch spol. s r.o., České Budějovice

Sodexo Progresivní zaměstnavatel regionu – do 500 zaměstnanců
Schneider Electric, a.s.

The Most Desired Company – Nejžádanější zaměstnavatel regionu
Robert Bosch, spol. s r.o., České Budějovice

Již 20. června čeká všechny účastníky celostátní finále a vyhlášení hlavních kategorií ocenění Zaměstnavatel roku 2013.

České Budějovice
Automobilová divize skupiny Bosch zaměstnává v Českých Budějovicích 2.500 zaměstnanců. Společnost Robert Bosch spol. s r.o. patří dlouhodobě k největším zaměstnavatelům v jižních Čechách a v současné době hledá pro nové pracovní pozice celou řadu inženýrů techniků. Závod v Českých Budějovicích je důležitou součástí mezinárodní sítě závodů Bosch Group. Bosch odsud celosvětově koordinuje výrobní procesy různých výrobků z oblasti palivových systémů a sacích modulů. Navíc zde sídlí i jedno z největších vývojových a testovacích center Bosch, mimo území Německa, obchodní oblasti Automobilová technika.

Tisková zpráva Robert Bosch odbytová

Comments

The comment must be longer than 5 characters!

Please akcept regulations!

There are no comments. Be the first!