Schaeffler na Facebooku upozorní na novinky z aftermarketu

2. dubna 2018, 20:38

Když potřebuje mechanik montážní manuály nebo jiné technické informace, hledá informace online. Takové informace vám teď může přinést nová facebooková stránka Schaeffler REPXPERT Česká republika.

Nová Facebooková stránka Schaeffler

Schaeffler, dodavatel opravárenských řešení v OE kvalitě, vás teď pod svou servisní značkou REPXPERT na Facebooku sám upozorní na to nejpodstatnější o produktech, sadách nebo montáži dílů LuK, INA, FAG a Ruville. Stačí „lajknout“ stránku Schaeffler REPXPERT a nic podstatného už vám neunikne. Podrobné technické a montážní informace najdete i nadále zdarma na webu www.repxpert.cz.

Na Facebooku Schaeffler REPXPERT Česká republika se dozvíte o důležitých servisních informacích, které se týkají spojek, motorových dílů i součástek kol a podvozku.

Najdete tu i montážní videa REPXPERT pro produkty značek LuK, INA, FAG a Ruville. Zjistíte, kde najít online kurzy a dostanete upozornění i na aktuální tréninky, které Schaeffler REPXPERT chystá ve vašem regionu. Získáte informace i o akcích a veletrzích, které by vás mohly zajímat.

Novou facebookovou stránku využijete i jako zdroj informací o novinkách na trhu s náhradními díly. Dozvíte se tu jak o nových produktech, které Schaeffler pro aftermarket chystá a které uvádí na trh, tak i o sadách, které v servisu využíváte skoro denně. A pokud chcete, aby vám neuniklo vůbec nic, na Facebooku REPXPERT stačí v sekci Sleduji nastavit Zobrazit jako první.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!