Čističe pro motory s hybridní technologií BLUECHEM ECOPOWER HYBRID

4. února 2019, 10:53

Společnost  PRO-TEC SLOVAKIA zařadila do své nabídky 3 novinky z řady produktů BLUECHEM ECOPOWER HYBRID. Jedná se o čističe pro moderní benzinové a dieselové motory s hybridní technologií.

Budoucnost pohonů automobilů patří k alternativním zdrojům, jako jsou elektrická energie, vodíkové články. Zatím nejrozšířenějším alternativním pohonem automobilů je hybridní technologie: kombinace spalovacího motoru s elektřinou. Avšak hybridní technologie není zcela bezproblémová. Spalovací motor v hybridním vozidle se používá nepravidelně, tj zřídka běží při plném zatížení. To má za následek, že se nedosahují optimální teploty pro spalování. Nedokonalým spalováním dochází ke karbonizaci, kondenzaci a tvorbě olejového kalu. Následně dochází k ucpávání filtru, senzorů (katalyzátoru, lambda sondy). Výsledkem je neustálá ztráta výkonu, zvýšení spotřeby a emisí. Díky nové produktové řadě ECOPOWER HYBRID od BLUECHEM je možné výrazně snížit problémy spalovacího motoru hybridních vozidel.

 

Nová produktová řada ECOPOWER HYBRID od BLUECHEM

Fuel System Cleaner Hybrid – Čištění benzínového systému

Fuel System Cleaner Hybrid je speciálně vyvinutý produkt na čištění benzinového systému pro moderní motory s hybridní technologií. Odstraňuje provozní znečištění z celého palivového systému. Čistí horní část válců, spalovací komory, vstřikovače, sací ventily a palivové potrubí.

Oxygen Sensor and Catalytic Converter Cleaner Hybrid – Čistič lambda sondy a katalyzátoru

Oxicat Hybrid je nejnovější technologický produkt speciálně vyvinutý pro moderní benzinové a dieselové motory s hybridní technologií. Odstraňuje provozní znečištění, fermež, gumu a uhlíkové zbytky z celého výfukového systému. Čistí celý výfukový systém, zejména katalyzátor, lambda sondu, turbodmychadlo a EGR ventil.

Oil System Cleaner Hybrid – Čištění olejového systému

Oil System Cleaner je speciálně vyvinut pro moderní benzinové a dieselové motory s hybridní technologií. Odstraňuje provozní znečištění z celého olejového a mazacího okruhu. Čistí celý olejový a mazací okruh, pístní kroužky a horní část válců.

Leták s kompletními informacemi o použití, vlastnostech a aplikaci si můžete prohlédnout ve formátu PDF.

Výrobky jsou dostupné v distribuční síti firem APM AUTOMOTIVE a CORA HB.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!