KYB představuje zcela nové webové stránky věnované Motorsportu

9. září 2019, 15:06

KYB Europe Aftermarket představuje nové webové stránky zaměřené na její motorsport aktivity: www.kybsport.com.

KYB sponzoruje po celém světě množství závodních týmů soutěžících v různých kategoriích motorsportu. Tyto webové stránky nabídnou celkovou presentaci všech závodních týmů a shrnutí jejich závodních úspěchů během roku.

Sponzorství pokrývá celou řadu akcí, od rychlých a bojovných světových rallycrossů až po vytrvalostní závody, jako je Asia Cross Country Rally a rychlost Super GT. Díky těmto závodům se posouvají hranice možností strojů a uvnitř použité techniky. KYB se tak může poučit a sdílet nové vylepšené technologie v celé KYB Corporation po širém světě.

KYB Corporation má vlastní vývojový tým určený pro motorsport. Je složen z inženýrů, kteří mají dlouholeté zkušennosti s vývojem komponent pro závodní použití. Poptávka po špičkových komponentech v tomto konkurenčním prostředí vyžaduje přesnost a kvalitu na světové úrovni. KYB systémy elektronického posilovače řízení (EPS) se široce používají v motoristických sportech a zejména ve vytrvalostních závodech, jako je 24hodinový závod  Le Mans. Komponenty podvozku KYB jsou hojně využívané celou řadou týmů motoristického sportu v širokém spektru různých závodních disciplín.

Mezi týmy uvedené na webových stránkách KYB Sport patří APR Racing, EKS, Toyota Gazoo Racing, Goodsmile Racing, Team JAOS a Monster Energy RX Cartel. Web také obsahuje aktuální zprávy a blogy o motoristickém sportu připojeném ke KYB. „Nový web je skvělým místem pro KYB, aby se zde předváděli její technicky vyspělé výrobky a inženýrství,“ říká Jordan Day, marketingový manažer KYB Europe, „chceme, abychom ukázali našim evropským zákazníkům skvělé týmy, které sponzorujeme po celém světě, a také poskytovali informace o značce KYB nejen fanouškům těchto týmů.“

Spuštění nového webu nemohlo být lépe načasováno díky nedávnému vynikajícím výkonu Toyota Gazoo Racing v 24 hodin Nürburgringu. TGR závodní speciály používají elektronický posilovač řízení a odpružení kol od KYB. Bylo skutečně dojemné vidět, jak oba jejich vozy dokončují hrůzostrašný vytrvalostní závod. Lexus LC skončil první ve své třídě, GR Supra skončila třetí ve své třídě.

ZDROJ: Tisková zpráva KYB

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!