Firma TRW rozšiřuje divizi elektroniky, aby uspokojila rostoucí požadavky na automatizaci automobilů

9. března 2015, 19:12

Firma TRW využila výstavu International CES 2015 jako příležitost pro prezentaci rozšířené nabídky elektronických dílů a možnost informovat o posílení týmu divize automatizace automobilů.

Automatizované funkce se nacházejí na vrcholu žebříčku priorit automobilové branže.  To vyžaduje zvýšení úrovně integrace elektronických součástek, jako jsou senzory, ovladače a motorky, v návaznosti na strategii redukce použitých dílů na minimum. „Dolaďujeme strategii naší práce na několika úrovních, abychom v této oblasti mohli lépe spolupracovat s našimi klienty”, řekl Tolga Oal, víceprezident TRW Global Electronics.

„Například náš tým inženýrů zabývajících se touto problematikou se v roce 2015 zdvojnásobil, čímž reagujeme na rostoucí potřeby našich zákazníků z Evropy, Severní Ameriky a Japonska. Tyto kroky jsou součástí většího plánu, podle kterého společnost zaměstnává inženýry a techniky, aby podpořila celkový rozvoj  naší nabídky produktů v oblasti asistenčních systémů”, říká Oal.

TRW nedávno také jmenovala Briana Loha na pozici víceprezidenta. Loh je zodpovědný za obchodní oddělení zabývající se veškerými senzory DAS, centrálními elektronickými řídícími jednotkami ECU a také za strategii rozvoje a prodeje automatických autodílů. Firma dále jmenovala Dr. Hans-Gerda Krekelsa na novou pozici ředitele engineering systémů aktivní bezpečnosti. Jeho úkolem je zabývat se technickými aspekty senzorů DAS, ovládacími prvky řízení, bezpečnostními systémy a softwarem pro automatické jízdní funkce.

Obchod TRW s elektronickými díly zažil v posledních třech letech raketový vzrůst, přičemž zaměstnal více než 650 nových inženýrů a techniků po celém světě.  Většina nově vytvořených míst vznikla v institutu pokročilých technologií radarů a kamer v technologických centrech Severní Ameriky a Evropy. 

Video senzory TRW jsou projektovány a vyráběny v Peterlee ve Velké Británii, Marshall ve státě Illinois v USA. Technickou podporu zajišťují technologická centra v Koblenz a Dusseldorfu v Německu, Solihull ve Velké Británii a Farmington Hills v USA. Radarové senzory jsou vyráběny v Brestu ve Francii, podpořeny technickými centry v Koblenz v Německu a Solihull ve Velké Británii. Zákazníci jsou obsluhováni z regionálních technických středisek, rozmístěných po celém světě.

Související články

Firma TRW uvádí na evropský a čínský trh nejnovější generaci elektronického stabilizačního systému
Firma TRW uvádí na evropský a čínský trh nejnovější generaci elektronického stabilizačního systému

Firma TRW oznámila, že její třetí generace elektronického stabilizačního systému (EPS) byla použita u dvou populárních podvozkových modulů a je montována do následujících vozidel: V Evropě – VW Polo, Up a e-Up, Audi S1,Škoda Rapid, Rapid Backspace, Fabia a Citigo, Fiat 500L a v Číně –  GAC FIAT Viaggio. Odhaduje se, že celkový počet instalovaných […]

Společnost Federal-Mogul Powertrain dokončila nákup divize motorových ventilů společnosti TRW
Společnost Federal-Mogul Powertrain dokončila nákup divize motorových ventilů společnosti TRW

Společnost Federal-Mogul Powertrain, divize holdingu Federal-Mogul (NASDAQ: FDML), dnes oznámila, že dokončila podstatnou část dříve avizované akvizice divize motorových ventilů společnosti TRW. Získaná divize s ústředím v Barsinghausenu v Německu má téměř 4000 zaměstnanců po celém světě. „Z této strategické akvizice máme ohromnou radost, jelikož nám přidává zcela novou řadu výrobků, jež skvěle doplňuje stávající […]

TRW uvádí na trh novou aplikaci „PART FINDER APP“
TRW uvádí na trh novou aplikaci „PART FINDER APP“

Nová mobilní aplikace společnosti TRW „TRW Part Finder App“ pro vyhledávání součástek je nyní k dispozici zdarma ke stažení. Tato aplikace je určena pro Evropu a Asii. Vývoj aplikace je součástí digitální strategie společnosti TRW pro rok 2015 a významně podporuje cíl společnosti stát se lídrem v této oblasti. "TRW Part Finder App" pro Android […]

TRW uvádí dvoustupňové olejové čerpadlo pro převodovky
TRW uvádí dvoustupňové olejové čerpadlo pro převodovky

Společnost TRW oznámila zahájení výroby dvoustupňových čerpadel oleje pro dvě hlavní evropské automobilové platformy. Dvoustupňové čerpadlo je nejnovější inovací v technologii čerpadel TRW. Je vhodné zejména pro mokré dvouspojkové převodovky díky schopnosti integrovat svá dvě vnější zubová čerpadla do jednoho kompaktního pouzdra. První m stupněm je nízkotlaké čerpadlo, které ochlazuje a promazává mokré spojky olejem. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!