MANN+HUMMEL získal cenu Dodavatel roku 2019 od General Motors

8. července 2020, 11:05

Společnost MANN + HUMMEL získala od General Motors ocenění Dodavatel roku 2019. A to prostřednictvím virtuálního ceremoniálu, který proběhl ve středu 24. června 2020. Jde již o 28. ročník.

 Dodavatel roku 2019 od General Motors

Toto ocenění získala společnost již dvacet pět krát. Během akce firma General Motors ocenila 116 svých nejlepších dodavatelů z 15 zemí, kteří splňovali očekávání GM, vytvářeli hodnoty nebo zaváděli inovace. Slavnostní předání cen bylo původně plánováno jako živá událost, která se měla konat v březnu, ale kvůli dopadu pandemie COVID-19 byla odložena. Uznání je pro výkon dodavatele v kalendářním roce 2019.

„Naši dodavatelé hrají klíčovou roli v dodávání produktů, služeb a zkušeností, které si naši zákazníci zaslouží – a tito ocenění dodavatelé šli nad rámec našich očekávání,“ řekl Shilpan Amin, viceprezident GM pro globální nákup a dodavatelský řetězec.

Vítězové ocenění titulem Dodavatel roku byli vybráni globálním týmem vedoucích pracovníků nákupu, kvality, výroby a logistiky GM.

„Celá naše organizace je opět hrdá na to, že získala uznání od General Motors. MANN + HUMMEL obdržel toto ocenění již 25., což je více než kterýkoli jiný dodavatel. Je to důkaz, že důsledně a celosvětově pracujeme na tom, abychom byli v souladu s hodnotami a cíli našich zákazníků. Jsme i nadále odhodláni přispívat k úspěchu General Motors jako jednoho z lídrů v automobilovém průmyslu,“ řekl Harald Späth, prezident a generální ředitel OE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!