Společnost Exide představuje aplikaci kompatibilní s testerem EBT965P

18. září 2020, 13:20

Společnost Exide uvádí na trh webovou aplikaci, která umožňuje autoservisům testovat, vyměňovat a prodávat baterie. Tato aplikace je kompatibilní s testerem baterií Exide EBT965P a podporuje baterie pro osobní a užitková vozidla.

Společnost Exide Technologies představila na trhu první aplikaci, která servisům usnadňuje testování a výměnu baterií. Umožňuje analýzu výsledků testu i výběr nové baterie.

Aplikace je určena hlavně pro smartphony, ale funguje na jakémkoli zařízení s webovým prohlížečem. Servisy se mohou bezplatně zaregistrovat na www.ebtp.exide.com. Aplikace funguje ve většině evropských zemí – je k dispozici ve 13 jazycích a podporuje mnoho měn.

Aplikace je kompatibilní s testerem baterií Exide EBT965P, který analyzuje stav baterie. Každé provedení testu vygeneruje QR kód, který lze naskenovat pomocí aplikace za účelem importu výsledků obsahujících informace o stavu: počáteční výkon, napětí, teplotu a rezervní kapacitu, jakož i informace o dalším postupu, např. doporučení pro dobití. Výsledky testu lze do aplikace zadat také ručně.

Součástí aplikace je také funkce analýzy stylu jízdy, díky níž může pracovník servisu určit, kdy by měl řidič znovu otestovat baterii, a předem informovat zákazníka a vyzvat ho k další kontrole baterie.

Aplikace také umožňuje řidiči poslat SMS nebo e-mail s pozváním řidiče k autorizované kontrole nebo výměně baterie, pokud je to nutné, což šetří mechanikům čas, který by museli věnovat telefonickému kontaktu.

„Testování, nabíjení a výměna baterií pomocí nástrojů Exide je spolehlivý způsob, jak snížit riziko selhání baterie, zvýšit efektivitu a výnosy servisu a zajistit spokojenost zákazníků. Nová aplikace výrazně usnadňuje diagnostické a prodejní procesy a pracuje s pokročilým testerem baterií Exide EBT965P“ – říká Michael Geiger, viceprezident prodeje a marketingu společnosti Exide Technologies EMEA.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!