Novinky Nissens na nové online platformě

20. listopadu 2020, 15:12

Virtuální showroom Nissens je nový digitální nástroj od dánského výrobce automotive, který přináší širší veřejnosti nové produktové řady a aktualizaci stávajících. S cílem publikovat novinky v 360-stupňové prezentaci, pak showroom nabídne skutečnou hodnotu pro obchodní partnery a spotřebitele na aftermarketu.

Nissens virtuální platforma

Virtuální showroom byl vyvinut jako online platforma ke sdílení všech důležitých informací souvisejících s nově uvedenými nebo nedávno rozšířenými kategoriemi a skupinami produktů v nabídce společnosti Nissens Automotive. Nedávno aktualizovaná strategie společnosti stanovila několik ambiciózních plánů vývoje produktů, proto je showroom navržen tak, aby sloužil jako snadno přístupný informační kanál pro obchodní partnery Nissens. Distributoři náhradních dílů mohou být neustále informováni o všech detailech novinek a rozšíření produktů, které společnost Nissens uvedla na trh.

Klavs T. Pedersen, výkonný viceprezident společnosti Nissens Automotive, uvádí: „Naším záměrem je posílit obchodní příležitosti našich zákazníků na základě neustále se aktualizujícího produktového portfolia a to zejména nyní s vývojem v nových důležitých kategoriích. S uvedením nových produktů posilujeme naši pozici předního specialisty na aftermarket v oblasti autoklimatizace, chlazení motoru, účinnosti motoru a emisí. Rozšíření naší nabídky o nové klíčové komponenty je podobné jako přidávání dalších teček do holistického obrazu daného systému, jehož cílem je nabídnout kompletní řešení.

Díky našemu komplexnímu přístupu, který mimo jiné zahrnuje důkladnou analýzu trhů a trendů se silným zaměřením na vozový park, víme jak nabídnout nejlepší komerční potenciál na trhu. Distributoři produktů Nissens tak mohou při práci s naším sortimentem těžit z důsledného růstu. Nyní jsme přidali komplexní informační kanál, kde lze na jedné webové adrese prozkoumat všechny obchodní novinky.“

Nissens virtuální platforma

Webová stránka virtuálního showroomu Nissens je určena k tomu, aby návštěvníky provedla úplným uvedením novinek. Jsou prezentovány obchodní náležitosti produktu, technické informace vč. funkce, kritické části stejně jako i relevantní aspekty kvality, aby bylo možné vytvořit komplexní obrázek navržený pro nejnáročnější uživatele.

Jan Zieleskiewicz, marketingový manažer společnosti Nissens Automotive, vysvětluje: „Naším cílem bylo prezentovat všechny nezbytné informace, fakta a relevantní údaje o nových produktech, aby naši zákazníci jednoduše pochopili vše důležité, ikdyž nejsou obeznámeni se všemi aspekty prezentovaných produktů. Kromě komerčních aspektů má každý automotive produkt v systému určitou specifickou roli ( důležitost ) popř. se vyznačuje specializovanou technologií nebo obvyklými poruchami. Věříme, že je přínosem pro zákazníka, když je vše publikováno na jednom místě, kde je podáváno atraktivním a snadno ovladatelným způsobem.

 Důležitým faktorem pro spuštění showroomu bylo i zmírnění dopadu neuskutečněných výstav a veletrhů v letošním roce. Všichni pociťujeme nedostatek platforem pro schůzky, proto jsme do showroomu začlenili i sekci setkání. S vlastními příběhy našich firemních odborníků, které se vztahují k danému aspektu novinek, věříme, že virtuální showroom Nissens se stane rozhraním s osobním přístupem. Návštěvníci si také mohou rezervovat virtuální schůzku s našimi odborníky, aby se dozvěděli ještě více o novinkách.“

Spuštění kompletního virtuálního showroomu Nissens, který zahrnuje plánované spuštění produktových novinek na podzim 2020, je naplánováno na 23. listopadu. Nejdříve návštěvníkům představíme dvě nové produktové skupiny v rámci systému Climate Comfort System a Engine Efficiency System a také aktualizace v rámci několika stávajících skupin produktů např. turbodmychadla, vodní čerpadla a ventily EGR.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!