Nové AUDI A6 a AUDI A7 používá zelenou technologii od společnosti HIDRIA

30. listopadu 2020, 17:18

Výrobce prémiových vozidel AUDI představil nový mild-hybrid vznětový motor s klíčovými díly, které byly vyvinuty společností HIDRIA. Tato jednotka se používá u nových modelů Audi A6 a Audi A7.

Modely jsou vybaveny technologií mild-hybrid (MHEV), ve které se používá řemen-startér-alternátor, který nabíjí výkonem až 12kW s 48V, systém během brzdění dodává elektřinu do samostatné lithium-iontové baterie. Klíčové součástky této jednotky byly vyvinuty společností HIDRIA.řemen-startér-alternátor pro Audi

Nový vznětový motor Audi, je také vybaven průlomovou technologií, se systémem studeného startu jménem HIDRIA PSG Optymus. Systém ve spojení s technologií mild-hybrid přispívá ještě k nižší spotřebě paliva. Díky špičkové kombinaci elektrické a klasické technologie pohonu spalovacích motorů, moderní naftová auta vypouštějí do ovzduší až o 30 % méně škodlivých oxidů dusíku (NOx).

Logo HIDRIAVozidla s průlomovou inovativní technologií Hidria splňují všechny aktuálně platné přísné emisní předpisy. Rovněž splňují nové předpisy v oblasti životního prostředí, které vstoupily v platnost, roku 2020.

Výše uvedené dokazuje, že Hidria je důležitým hráčem v dalším vývoji čistých dieselových vozidel, která jsou šetrná k životní prostředí a zdraví.

Odkaz na nový katalog HIDRIA: https://glowplugs.hidria.com

Pro více informací, kontaktujte svého distributora.

Žhavicí svíčky HIDRIA

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!