Nový Cadillac CT5-V Blackwing s brzdami Brembo

5. února 2021, 14:55

Společnost Brembo byla vybrána jako dodavatel dílů pro dva nové vozy Cadillac, CT4-V Blackwing a CT5-V Blackwing, jejichž výroba je naplánována na rok 2022.

Nové sedany Cadillac budou využívat odlehčenou technologii Brembo na všech čtyřech kolech. Brzdový systém s litinovými kotouči bude u obou vozidel standardem a nejpokročilejší karbonový keramický systém Brembo bude k dispozici na speciálním modelu CT5-V Blackwing s výkonem 668 koní, prvním svého druhu na modelu Cadillac.

„Jsme hrdí na to, že jsme vůbec prvním dodavatelem sady uhlíkovo-keramických brzd pro vozy Cadillac,“ řekl Dan Sandberg, prezident a generální ředitel společnosti Brembo North America. „Toto je čtvrtá generace brzdových systémů pro sedany řady V a další milník v naší 15leté historii spolupráce se společností Cadillac. Karbonová brzdová sada Brembo pro model CT5-V Blackwing má hmotnost nižší o 28,8 kg, což zvýší dynamiku tohoto super automobilu. Nová originální barva třmenů Brembo Tech Bronze, viditelná přes ráfky, podtrhuje vysoký výkon a rafinovaný vzhled modelu CT5-V Blackwing. Dokonce jsme se rozhodli vyrýt logo řady V na karbonový kotouč“.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!