HELLA GUTMANN SOLUTIONS: Nová kompaktní diagnostika pro malé a střední servisy

9. prosince 2015, 12:22

Nový mega macs 42 SE je mobilní, výkonný diagnostický přístroj, jehož obsluhu lehce zvládne každý mechanik bez náročného školení. Bezdrátová komunikace, jednoznačná identifikace vozidla podle VIN kódu a díky výměnnému akumulátoru nepřerušená práce – to vše přispívá k tomu, abyste byli rychlejší a aby opravy byly ještě výnosnější. Pomocí mega macs 42 SE ovládáte pouze několika tlačítky všechny důležité diagnostické funkce pro každodenní práci v dílně – bez kompromisů.

Funkce v přehledu

  • bezdrátové připojení k vozidlu
  • čtení a mazání kódů závad všech řídicích jednotek
  • jednoznačná identifikace vozidla podle VIN kódu
  • vysvětlení kódů závad s podrobnými informacemi
  • zobrazení parametrů graficky a s popisy
  • zobrazení přípojky diagnostického zařízení a označení adaptéru
  • test aktuátoru
  • kódování
  • základní nastavení
  • reset servisního intervalu funkce tisku pro všechny výsledky měření
  • dokovací stanice
  • výměnný akumulátor
  • kompatibilní s funkcí PassThru
  • mnoho dalších funkcí

Vsaďte na jistotu
Kdo chce nabízet kompletní služby s důrazem na kvalitu, potřebuje spolehlivý diagnostický přístroj, který zvládne vše – rychlou identifikaci vozidla, spolehlivou diagnostiku závad, komplexní data, ale i odbornou pomoc při složitějších opravách. Program diagnostiky a testeru výfukových plynů od Hella Gutmann Solutions je perfektně sladěn s potřebami moderních autodílen.

Díky svým dlouholetým zkušenostem s vývojem a výrobou prvotřídní diagnostiky a skvělému servisu je Hella Gutmann Solutions preferovaným dodavatelem pro dílny a servisy po celém světě.

Malý, ale skvělý – nový mega macs 42SE
Rychlý příjem vozidel, rychlé a přesné vyhodnocení závad, cílená diagnostika a pomoc s opravami v dílně – toto vše zvládá malý velký všeuměl mega macs 42 SE. Pomocí mega macs 42 SE provedete servisní úkony obratem ruky a několika málo úkony rychle nastavíte komplexní systémy vozidel – s novým mega macs 42 SE budete v budoucnu pracovat ještě rychleji a výnosněji.

Skutečný užitek pro každodenní práci v dílně
Při vývoji úspěšného mega macs 42 SE jsme dělali vše pro to, abyste mohli pracovat rychle a efektivně. Vše složité jsme jednoduše vynechali. Nový mega macs 42 SE včetně akumulátoru váží pouhých 480 g a přesto pokrývá bez problémů více než 40 automobilových značek a více než 35.000 modelů. Přičemž je zaručena maximální a spolehlivá kontrola systémů do hloubky.

Pomocí mega macs 42 SE lze číst paměti všech řídicích jednotek a systémů. Software vás navádí při lokalizaci příčin závady a ukazuje cestu, jak se připojit k potřebným komponentům. Obzvlášť pro multibrandové servisy a dílny je mega macs 42 SE praktický pomocník pro každodenní využití.

S lehkostí do budoucna
Tester pomáhá při vykonávání servisních úkonů všemi potřebnými daty, resetuje intervaly servisu a několika úkony kóduje řídicí jednotky a systémy. Díky moderní technologii PassThru se vám podaří spolehlivě načíst data výrobce z každé řídící jednotky vozidla. A přitom není vůbec třeba se proklikávat komplikovaným menu – mega macs 42 SE je intuitivně ovladatelný malý velký všeuměl pro rychlou práci na všech relevantních značkách a modelech automobilů.

Pravidelné aktualizace udržují váš diagnostický přístroj vždy aktuální. Naše výhodné licenční smlouvy vám zaručí pravidelné aktualizace bez skrytých vedlejších nákladů.

Nová nezávislost
Svými kompaktními rozměry je mega macs 42 SE skutečný ruční tester a přesvědčí vás svými novými vlastnostmi, které vám výrazně usnadní práci. Perfektní malý diagnostický přístroj, s neporazitelným poměrem ceny a výkonu, umožňuje bezdrátovou komunikaci s vozidlem – toto vám v budoucnu umožní efektivní a rychlé opravy. Díky výměnnému akumulátoru můžete pokračovat s opravami bez nutných přestávek během nabíjení a při identifikaci vozidla podle VIN kódu budete mít ihned jistotu, že pracujete se správnými daty.

Technické informace

Související články

Sortiment HELLA GUTMANN SOLUTIONS
Sortiment HELLA GUTMANN SOLUTIONS

Společnost Hella Gutmann Solutions GmbH s přibližně 400 zaměstnanci a hlavním sídlem v Ihringenu/Breisachu patří ke skupině Hella Gutmann, která vznikla v roce 2008 v rámci joint venture mezi společností HELLA KGaA Hueck & Co. a diagnostickým specialistou Gutmann Messtechnik. Do nové společnosti bylo převedeno víc než 25 let zkušeností a speciálního know-how z vývoje […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 5. března 2016, 23:12 0 0

42SE,TESTER, AUTA OD ROK -DO ROK, CO DAL,CO UMI TEMTO TESTER,DIAGNOSTIKA MOTORU, ZA JAKI AUTA E,CENA.

Odpověď