HELLA GUTMANN SOLUTIONS: TPM-Tool

9. prosince 2015, 16:03

Úplná kontrola nad všemi relevantními systémy kontroly tlaku v pneumatikách.

Jeden nástroj pro všechny případy

  • programování všech relevantních univerzálních senzorů a OE senzorů 
  • aktivace, zkoušení, klonování senzorů
  • zjišťování stavu baterie, ID senzoru a teploty přímo na kole 
  • testování senzorů/systémů
  • dokumentace načtených dat OBD rozhraní
  • přenos a aktualizace s PC přes Bluetooth, USB, Wi-Fi
  • technické údaje (krouticí momenty, OE čísla, data senzorů, návody) 
  • diagnostika rádiového klíče pro rádiový test
  • čtení chybových kódů a mnoho dalších funkcí

U HELLA GUTMANN přeladěno z povinnosti na vlastní volbu
Počínaje 1. listopadem 2014 musí být všechna nová vozidla registrovaná v rámci EU vybavena systémem měření tlaku vzduchu v pneumatikách. Je to další krok směrem k větší bezpečnosti na silnicích a nová výzva pro dílny, které se musí vypořádat s různými systémy.

Zařízení Tyre Pressure Management-Tool, zkráceně „TPM-Tool“, představuje kompaktní, výhodné a výkonné řešení, které dílnám umožňuje zvládnout systémy kontroly tlaku v pneumatikách veškerých relevantních značek. Načtení potřebných dat vám půjde od ruky stejně jednoduše, jako programování a aktivace senzorů nebo jejich kopírování. Se zařízením TPM-Tool máte všechny potřebné údaje, funkce a nápovědy pro úpravy systému kontroly tlaku v pneumatikách vždy k dispozici v jednom přístroji. Pro urychlení pracovních postupů a lepší šance na vyšší zisky. 

Spolehlivé zjišťování
Zařízení TPM-Tool komunikuje bezdrátově s nejčastěji v pneumatikách instalovanými systémy na kontrolu tlaku v pneumatikách a poskytuje obratem ruky důležité informace, například o ID senzoru, o aktuálním stavu baterie senzoru, hodnotách teploty a mnoho dalších.

Citlivý přístup k senzorům
Pomocí zařízení TPM-Tool lze aktivovat senzory různých výrobců, stávající senzory kopírovat nebo překódovat. Nové senzory nebo změny na pneumatice lze v krátké době přizpůsobit příslušnému vozidlu.

Naprostá nezávislost
Komunikace a přenosy dat mezi zařízením TPM-Tool a PC lze realizovat přes Wi-Fi, USB nebo Bluetooth. Pro načtení senzoru z řídící jednotky a komunikaci s řídící jednotkou, lze využít OBD rozhraní a také lze se senzory komunikovat bezdrátově.

Došel signál?
Zařízení TPM-Tool je vybaveno různými speciálními funkcemi pro přídavné usnadnění práce na vozidle. Lze tak například kontrolovat rádiová dálková ovládání a vyhledávat senzory v pneumatice.

Technické údaje
A aby toho bylo málo, poskytuje vám zařízení TPM-Tool užitečná technická data jako návody, kroutící momenty, data senzorů, čísla náhradních dílů a alternativní čísla univerzálních senzorů.

Související články

Sortiment HELLA GUTMANN SOLUTIONS
Sortiment HELLA GUTMANN SOLUTIONS

Společnost Hella Gutmann Solutions GmbH s přibližně 400 zaměstnanci a hlavním sídlem v Ihringenu/Breisachu patří ke skupině Hella Gutmann, která vznikla v roce 2008 v rámci joint venture mezi společností HELLA KGaA Hueck & Co. a diagnostickým specialistou Gutmann Messtechnik. Do nové společnosti bylo převedeno víc než 25 let zkušeností a speciálního know-how z vývoje […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!