Nový nástroj ve vyhledávači Partsfinder od bilstein group

19. dubna 2021, 9:40

Firma bilstein group vyvinula nový nástroj pro svůj online katalog Partsfinder. FANS je zkratka ‘Future Article Notification System’, což znamená „Systém upozornění na nový/budoucí článek“. Toto řešení umožní uživatelům vyhledávače podílet se na vývoji nových produktů.

online katalog Partsfinder nástroj FANS

Tým zodpovídající za katalog Partsfinder v něm zpřístupnil několik míst, ze kterých lze zasílat informace přímo skupině bilstein. Zjednodušuje to získat zpětnou vazbu od zákazníků.

Prvním místem, kde mohou uživatelé funkci FANS zahlédnout, je domovská stránka FANS v katalogu Partsfindervyhledávače. Po kliknutí na odkaz FANS je uživatel přenesen do kontaktního formuláře, kde můžete zadat podrobnosti ke svému návrhu a poté odeslat přímo skupině bilstein. Podobný kontaktní formulář je také k dispozici, pokud vyhledávač nenalezl žádné výsledky. Kromě toho byla do menu aplikace Partsfinder umístěna ikona FANS.

Všechny informace odeslané a shromážděné funkcí FANS budou analyzovány produktovými manažery bilstein group. Pokud se shromáždí dostatečné množství dotazů na konkrétní náhradní díl nebo se objeví zajímavý produkt, bude zahájen proces vývoje nového dílu.

Po zavedení nové položky do sortimentu budou všichni uživatelé, kteří dříve zadali dotaz prostřednictvím FANS, odpovídajícím způsobem informováni. To umožňuje uživatelům aktivně se podílet na vývoji nabídky skupiny bilstein.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!